El peix és un aliment molt saludable i que moltes vegades no l'incloem a la nostra dieta. És un aliment que es pot cuinar de moltes maneres: al vapor, arrebossat, al forn, amb salsa, acompanyat de verdures... Hi ha estudis que indiquen que cada vegada consumim menys peix. Això no hauria de ser així, ja que el peix té una gran quantitat de beneficis cardiovasculars.
Hi ha diferents tipus de peix i a l'hora d'escollir sempre hem d'intentar triar el blau. Però d'entre tots els peixos n'hi ha un que sobresurt entre la resta. El peix blau és un gran aliat per a fer front al colesterol. Sempre que pensem en aquest tipus de peix ens ve al cap al salmó o les sardines, però n'existeixen molts d'altres. És el cas del verat.
Un peix amb molts beneficis
El verat és un peix amb un gust molt agradable i que conté un alt contingut en omega-3: un àcid gras efectiu contra el colesterol. Aquest aliment també afavoreix a la generació de col·lagen, el qual té és beneficiós per a les articulacions i la pell. Un dels avantatges d'aquest peix és el seu preu: és un aliment amb un preu bastant assequible als supermercats. Aporta proteïnes fòsfor i vitamines B6 B12 i D.
A més, també és saludable el seu consum en conserva. De fet, si es menja d'aquesta manera també és ric en vitamina A, la qual ajuda a la recuperació de teixit del cos i el creixement dels ossos. Així doncs, el verat és l'opció perfecta si menges poc peix i penses que hauries de fer-ho més. Barat, assequible, fàcil de cuinar i amb una gran quantitat de beneficis per a la salut