Les verdures i hortalisses són un dels elements fonamentals de la dieta mediterrània. N'hi ha de tots els colors i per a tots els gustos, de manera que cadascú pot escollir quines introdueix als seus àpats. Ara bé, no totes són igual de conegudes.
El rave negre és una verdura poc comuna a les nostres cuines, però consumir-ne aporta propietats que poden marcar una gran diferència. És originari de l'Àsia, s'utilitza des de fa segles en la medicina tradicional, ja que té moltes qualitats nutritives i terapèutiques, i té beneficis reconeguts.
És un aliment que ajuda a desintoxicar l'organisme i, a més, afavoreix la funció hepàtica. Sí, el rave negre ajuda el fetge a eliminar les toxines de forma totalment natural i eficaç. A més, també és bo per millorar la digestió i enfortir l'organisme, gràcies a les seves qualitats depuratives.
Com es pot consumir?
El rave negre es pot consumir de diverses formes, tant cru com cuinat, de manera que es pot incorporar en una àmplia quantitat de plats. Algunes opcions són ratllar-lo en amanides refrescants, afegir-lo en un suc detox o cuinar-lo en sopes i cremes de verdures. Tot i que té un gust picant quan és cru, coure'l ajuda a fer-lo més suau i agradable.