Juli Fernàndez, preocupat perquè el Ple torna a tenir un regidor imputat

Assegura que “no és la millor notícia” per a la ciutat | Anuncia l’obertura d’un expedient informatiu a l’excap d’Urbanisme per la seva investigació per Ca n’Alzina

Juli Fernàndez, aquest migdia en roda de premsa
Juli Fernàndez, aquest migdia en roda de premsa | Juanma Peláez
Redacció
11 de març del 2016
Actualitzat a les 15:27h
L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, s’ha mostrat preocupat davant la citació en qualitat d’investigat del portaveu municipal del PSC, Josep Ayuso, en el cas de Ca n’Alzina. Ayuso està investigat per un possible delicte contra l’ordenació del territori i prevaricació administrativa pels suposats incompliments que es van dur a terme en matèria urbanística a la finca on hi ha un restaurant i una hípica.
 
“Fins ara no teníem cap imputat (investigat) en el ple i ara en tornem a tenir un, no és la millor notícia que podíem rebre”, ha expressat Fernàndez, que es mostra preocupat per la imatge que dona la ciutat, tenint en compte que Ayuso és el cap de l’oposició i el portaveu del grup municipal que més vots va rebre en les passades eleccions municipals.
 
En aquest sentit, assegura que no li pertoca al govern de la ciutat pronunciar-se sobre si Ayuso ha de presentar la dimissió, tal i com aquest matí demanava l’Entesa per Sabadell. “La seva organització política té els seus propis codis ètics, que suposo que seguirà”, ha conclòs.
 
Expedient informatiu per a l’excap d’Urbanisme
 
Fernàndez també ha confirmat que s’obrirà un expedient informatiu a Maite Morao, excap d’Urbanisme quan Josep Ayuso era regidor de l’àrea, i que també ha estat citada a declarar en qualitat d’investigada pel cas de Ca n’Alzina. L’alcalde ha especificat que s’actuarà de la mateixa manera que s’ha actuat en altres casos en què personal de l’Ajuntament ha estat citat a declarar davant del jutge en qualitat d’investigat.