Can Capablanca i El Tallaret assistiran a la trobada de Casals i ateneus populars

Es tracta de la sisena edició d'aquesta cita que vol consolidar el marc territorial dels Països Catalans

Redacció
12 de maig del 2016
Vàries persones representants de Can Capablanca i de El Tallaret participaran a la 6a trobada de casals a Felanitx a l'illa de Mallorca. Aquesta 6a trobada ja té confirmada l'assistència d'una trentena de casals d'arreu dels Països Catalans i més d'un centenar de persones.  

Can Capablanca, va ser seu durant el 2011, i en motiu del desè aniversari d'aquesta entitat, seu de la primera trobada de casals i ateneus populars dels Països Catalans. Des d'aleshores localitats com Vilanova, València, Berga, han estat seus d'aquestes trobades anuals i Can Capablanca ha treballat com a membre actiu de la gestora d'aquesta xarxa que pretén impulsar els casals i espais populars d'arreu del territori. 

En paraules de Sergi Curbí membre de Can Capablanca i de la Gestora de la Xarxa "en aquesta trobada, es pretén consolidar el marc territorial dels Països Catalans potenciant la participació dels casals de Les Illes, com el casal que acull aquesta trobada, el Casal Popular de Felanitx". A més, afegeix, es vol seguir "teixint espais de poder popular per transformar la societat i avançar en la coordinació d'espais a través d'activitats projectes i intercanvi d'experiències".