L'Incasòl comença la construcció de 44 habitatges a Sabadell

Es tracta d'edificis situats al barri de Merinals i que substitueixen els que ja hi ha degradats

L'espai està molt degradat
L'espai està molt degradat | Albert Segura
Redacció
17 de maig del 2016
L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha iniciat les obres de construcció d'una promoció de 44 habitatges protegits a Sabadell. Es tracta d'edificis que s'ubiquen al barri de Merinals, concetrtamente al carrer Tenerife, cantonada amb el carrer Fuerteventura, a l'àmbit d'Arraona.

Aquesta actuació forma part de l'última fase del procés de remodelació del barri i els habitatges es destinaran a les famílies afectades per la substitució d'uns pisos amb patologies estructurals. Els nous blocs estan distribuïts en planta baixa i cinc plantes, units en planta soterrani per un aparcament comú formant un únic conjunt edificatori, amb una superfície total construïda de 6.207,79 m2.

A cada bloc hi ha quatre habitatges per replà en les plantes pis i dos habitatges i un local comercial a la planta baixa, i es preveu la construcció d'un aparcament per a 47 places de cotxe. Tots els habitatges tenen tres dormitoris, dos dobles i un individual, saló, cuina, bany complet, traster, terrassa i safareig exterior, i compten amb una superfície útil aproximada de 75 m2.
 
Les obres es basen en un projecte de Mora-Sanvisens Arquitectes Associats SL, responsables també de la direcció dels treballs, mentre que l'empresa adjudicatària de les obres és la constructora Calaf SAU. La firma compta amb un pressupost de 3,34 milions d'euros (IVA exclòs) i un termini d'execució de 21 mesos, de manera que es preveu que la promoció estigui acabada en el primer trimestre de 2018.