El 25 de maig arriba la segona edició de Bosc(o) Sonor als Quadrells

Enguany el projecte s’engloba dins del Projecte Equinocci, projecte que busca l’enfortiment comunitari dels pobles rurals del Baix Solsonès i rodalia.

Publicat el 14 de maig de 2024 a les 21:11
Actualitzat el 14 de maig de 2024 a les 21:12

Aquest any amb plena primavera l’Orri dels Èns acull una altra edició de Bosc(o) Sonor. Consisteix d’una trobada d’art, filosofia i música en viu al bosc i simbolitza el festeig atrevit i l’engendrament de tot allò que tenim com a pobles, territori i comunitat, els recursos i l’acció comunitària.

Comptarà amb artistes de diferents disciplines artístiques. Hi participarà l’Adelaida Henao N. fent dansa contemporània, la cineasta Katia Popova amb les seves projeccions de cinema documental i l’Adriana i la Silvia Ospina amb un concert de música.

D’altra banda, també hi haurà diferents parades d’artesania i es podrà visitar l’obra immersiva de l’Orri dels Èns. Començarà a les 4 de la tarda i s’allargarà fins la nit. La jornada comptarà amb un tast de vins i begudes de productes de Territori de Masies.

L’organització de l’acte és conjunt entre l’Orri dels Èns, Territori de Masies i l’Associació Cultural d’Els Quadrells. El preu de les entrades són 12 euros i es pot comprar prèviament a www.territoridemasies.cat/botiga/ca-entrada-bosc-o-sonor-864/. Aquell dia també se’n podran comprar però s’haurà de fer en efectiu.

Bosc(o) Sonor vol reivindicar la cultura i l’art a les zones rurals, zones contínuament excloses del circuit cultural. Forma part del Projecte Equinocci que és un projecte cultural per a la transformació social i l’enfortiment comunitari dels pobles rurals del baix Solsonès i rodalia. Es basa en la representació i promoció de la importància del procés que simbolitzen els equinoccis, moment de transició cap a l’estat de màxim repòs o de màxima maduresa.

La iniciativa té el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del Tercer Sector Ambiental de la Generalitat de Catalunya, el Departament de Cultura i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida. A més, Territori de Masies disposa del segell de la Venda de Proximitat. En aquest sentit, segons el Decret 24/2013, la venda de proximitat està regulada i permet identificar la pagesia catalana que ven els seus productes.