Junts culmina una setmana farcida d'actes electorals del 12-M a Sant Celoni

Per la setmana vinent la campanya de Junts portarà Gonzalo Boye i Josep Pagès per mobilitzar el vots per Carles Puigdemont

Junts intensifica la campanya electoral del 12-M a Sant Celoni.
Junts intensifica la campanya electoral del 12-M a Sant Celoni. | Junts per Sant Celoni i la Batllòria
05 de maig del 2024
Actualitzat a les 11:10h

Junts per Sant Celoni i la Batllòria segueix engreixant la maquinària electoral i els actes polítics de la campanya per mobilitzar els seus votants són constants a Sant Celoni. Aquest diumenge es faran visibles a la plaça de la Vila amb una carpa.

Ahir dissabte una vegada més un grup nombrós de militants de Junts per Sant Celoni s'han traslladat a Argelers, format part de les més de 3.000 persones que han participat en el míting central de Carles Puigdemont en aquest municipi de la Catalunya Nord. El candidat va reclamar “l'autoestima" per defensar Catalunya del model de Salvador Illa.

Divendres va ser el torn de Jaume Giró, exconseller d'Economoa i Hisenda del Govern de Catalunya. En la seva visita es va organitzar una xerrada amb el teixit empresarial local “una trobada per compartir la situació i les propostes econòmiques pel país. El 12 de maig, per una Catalunya econòmicament pròspera, o Puigdemont o Puigdemont”, ha dit Raül Garcia a través de les seves xarxes socials.

I Dijous passat qui va visitar la capital del Baix Montseny va ser Jordi Turull, secretari general del partit, fent una passejada pel carrer Major i visitant alguns comerços de la zona. Acompanyat de Raül Garcia, diputat portaveu del grup de Junts a la Diputació de Barcelona, president de Junts al Vallès Oriental i número 62 de la candidatura de Carles Puigdemont. També de membres  del partit a Sant Celoni i de la JNC.

Per aquesta setmana entrant, dimarts, passarà per Sant Celoni l’advocat Gonzalo Boye, que amb Josep Pagès, parlaran del front jurídic per “la defensa dels nostres drets i de la confrontació que ens dona i ens donarà noves victòries com a poble”.

Arxivat a