«La recepta de la Mercè»: mantega vegana de poma

Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa

Publicat el 10 d’abril de 2020 a les 12:00
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x17uXPUAp-Y[/youtube]
Heu comprat massa pomes i algunes ja s'han madurat massa? Aquí teniu la solució: feu-ne una mantega!

La nova recepta de Mercè Brunés, de la Masia el Folló (Tagamanent) serveix de base per a qualsevol llesca i hi donarà un contrast dolç-salat brutal!

[playbuzz]
 
[/playbuzz]
[noticiadiari]2/199756[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199359[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199259[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199108[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
​[noticiadiari]2/198572[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199022[/noticiadiari]