Un mes de gener de fa molts anys, el 1990, feia la primera aparició a televisió un jove Joan Roca, del @CanRocaCeller, al programa “Bona cuina” pic.twitter.com/Uq9OGVsT0A
— Arxiu TV3 CatRàdio (@ArxiuTV3CR) January 9, 2023
Tal com ha recordat aquest dilluns el compte de Twitter de l'Arxiu de TV3 i Catalunya Ràdio, Roca va protagonitzar el programa amb una recepta de colomí amb salsa de tòfona. Tenia només 26 anys i en feia quatre que amb els seus germans havia engegat el projecte d'El Celler, seguint el llegat dels seus pares, cuiners a Can Roca, a Girona.
L'emblemàtic restaurant de Girona ha estat nomenat com el millor del món en dues ocasions i segueix en peu sota el lideratge dels tres germans Roca. Cuiner, sommelier i pastisser. Joan, Josep i Jordi. Els Roca han sabut crear un univers al voltant d'El Celler que engloba una gelateria, una masia on fan I+R, Casa Cacao o l'espai d'esdeveniments Mas Marroch.
[plantillavirals]