El PP considera ineludible fer llista a Ripoll però encara no té candidat

La diputada Concepció Veray diu que també treballen a Campdevànol, Camprodon i Vilallonga i admet que és difícil que Pau Romero repeteixi a Sant Joan

Arnau Urgell
20 de març de 2015, 13:52
Actualitzat: 19:41h
Concepció Veray, aquest migdia a Ripoll
Concepció Veray, aquest migdia a Ripoll | Arnau Urgell

Concepció Veray, aquest migdia a Ripoll. Foto: Arnau Urgell


El Partit Popular vol fer llista de totes totes a Ripoll. “Mai hem fallat a la cita de les municipals i el 24 de maig esperem tornar-hi a ser”, ha explicat Concepció Veray, diputada per Girona al Congrés dels Diputats espanyol. Això sí, quan manca menys d'un mes per tancar les candidatures encara no tenen –si més no oficialment- candidat. Una circumstància que es repeteix a la resta de la comarca on treballen per fer-ne a Campdevànol, Camprodon i Vilallonga de Ter.

Veray, que a banda de ser diputada al Congrés tornarà a ser candidata a les municipals de Girona, s'ha programat per aquest divendres una jornada “intensa” de contactes amb militants i simpatitzants d'una formació que des del 1995 –quan van aconseguir un regidor a Ripoll- no té cap representació als ajuntaments de la comarca. Fa quatre anys van presentar sense èxit llistes a Ripoll, Sant Joan i Camprodon. De fet, en el cas de la capital posteriorment van desautoritzar el candidat Jaume Teixidó perquè deixés de parlar en nom del partit als plens municipals com a públic.

La diputada popular s'ha mostrat optimista sobre el fet de tenir un candidatura “de garanties” a Ripoll però ha assegurat que no es faria pública fins que estigui aprovat pel corresponent candidat electoral. Respecte la possibilitat que Pau Romero repeteixi com a candidat a Sant Joan de les Abadesses –es dóna per fet que no ho farà- s'ha mostrat prudent admetent que és possible que faci un pas enrere per qüestions laborals. “Continua formant part de l'executiva com a responsable de Comarques Interiors”, ha assenyalat per assegurar que compten amb ell pel futur.

Veray ha evitat l'autocrítica quan se li ha preguntat sobre el fet que faci quatre legislatures que no tenen representació municipal. “El PP ha d'arribar més a la gent. Saber explicar millor el nostre projecte tant al conjunt de Catalunya com al Ripollès. Si fem una bona campanya segur que a Ripoll tornarem a tenir representació”, ha assegurat.