El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural concedeix a l'empresa garrotxina Espuña el Premi d'Innovació Tecnològica Agroalimentària 2014 en la modalitat de l'agroindústria. El jurat li reconeix "la implantació d'innovacions en els processos de primera transformació i/o conservació de productes d'origen agrari".
El premi, dotat amb 6.000 euros, valora l'elaboració de xarcuteria al món dels snacks i considera que ofereix "la possibilitat de consumir embotits tradicionals d'una forma pràctica, en qualsevol lloc o moment, gràcies a la conservació fora de fred". Els guardons també han premiat a la Decaltus SL, en la categoria d'empresa agrària, i a Joel Peris Sánchez, de Cervesa Sant Jordi, com a jove emprenedor.
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de novembre de 2014 a les 09:42
Actualitzat el 13 de novembre de 2014 a les 09:49
Et pot interessar
-
Societat Comença el nou curs escolar a Olot
-
Societat Olot reduirà la intensitat de la música, els llums i les atraccions per les Festes del Tura
-
Societat Olot impulsa una campanya per reforçar l’ús social del català
-
Societat Dispositiu especial de seguretat per a les Festes del Tura
-
Societat Olot rebutja la moció de Salvem les Valls que demanava aturar el projecte de la variant
-
Societat Un grup de manifestants a favor de Palestina obstaculitzen la sortida de La Vuelta a Olot