Principalment, la clientela d'aquest bar, és gent de mitjana edat, tirant a jove.
A l'interior dels seixanta metres quadrats de l'establiment, s'hi han conreat moltes anècdotes, a la vegada que molts rostres coneguts del país, s'hi han deixat caure. És el cas, per exemple de Joan Capri, Jordi Llopart i el Màgic Andreu. Ens diu en Josep, que, molt probablement n'hi han passat d'altres, però desapercebuts.
Després d'una estona parlant, el gerent de l'Hostal del Sol també ens desvetlla que, la recepta de la tisana que serveixen va sortir de Nino Bravo, mentre ell feia el servei militar a Cartagena.
En un moment de crisi econòmica, no ens podem estar de preguntar-li si, ells l'han notat molt, i a la vegada, comparar aquest moment, amb la posada en funcionament dels túnels de Collabós. En Josep ens diu que aquesta darrera situació, va afavorir la clientela aportant més tranquil·litat. Referent a la crisi actual, considera que "no hi ha l'alegria d'abans" però que el pa amb tomata, "al ser un plat tradicional d'aquí i al no ser gaire car" va sortint.
Per celebrar aquest aniversari, diumenge a la matinada, serviran vuit-centes racions de pa amb tomata, en el marc de la norantada, organitzada per la penya Weke-Weke.
La idea va sortir d'una conversa entre el seu fill i els membres d'aquesta colla, al voltant d'una de les taules de l'hostal.
Tant en Josep, com la Victòria com en Jordi, consideren que aquesta és una magnífica forma d'agrair a tota la gent que algun dia ha menjat a l'hostal la confiança dipositada al llarg de trenta anys.

