Figueres acull la 24ena Mostra del Vi de l'Empordà

Publicat el 05 de setembre de 2008 a les 17:34
 
Durant aquests quatre dies, es posaran a la venda 7.500 tiquets de degustació a un preu de sis euros. A més, se serviran diàriament 120 sopars a càrrec de La Cuina del Vent. La inauguració anirà a càrrec del sommelier Roger Viusà.
Per primera vegada, la Mostra del Vi de l'Empordà tindrà representació d'un celler del Baix Empordà. Es tracta del celler Can Sais de Vall-Llobrega. A més dels expositors membres de la DO Empordà també hi haurà estands d'alimentació amb productes típics de la comarca. La mostra s'inaugurarà el dimecres 10 de setembre, a les sis de la tarda i anirà a càrrec del sommelier Roger Viusà.
 
Com a novetat d'enguany, els dies 11, 12 i 13 al matí, a la placeta baixa de la Rambla es farà un taller de cuina per a nens a càrrec de La Cuina del Vent. Aquesta mateixa associació de restauradors serà l'encarregada de preparar diàriament 120 sopars de degustació a un preu de 18 euros. L'any passat es van servir en tres dies 450 menús. El darrer dia, el diumenge 14, a les vuit del vespre, es preparà una fideuà popular acompanyada de vi blanc de l'Empordà.
 
Durant els quatre dies de la mostra es posaran a la venda per sis euros 7.500 tiquets de degustació, tot i que els estands d'alimentació també oferiran els seus propis tastets. La mostra es podrà visitar de les 11 del matí a dos quarts de dues del migdia i de les sis de la tarda a les deu de la nit. El diumenge 14 de setembre, de les 11 a dos quarts de dues i de les sis de la tarda a les nou de la nit.
 
La mostra coincidirà amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Per aquesta ocasió s'ha organitzat de les deu del matí a les dues de la tarda i de dos quarts de sis a les vuit de la tarda, un parc infantil i a partir de dos quarts d'una, festa de l'escuma. A les set, cantada d'havaneres i a les deu de la nit, audició de sardanes amb la Cobla Els Rossinyolets.