Avui dijous, 23 de febrer, a les 17h.30 comença l'activitat Cuina al Mercat. A partir de dos quarts de sis de la tarda, a l'entrada del Mercat Municipal, el restaurant de Can Prat tindrà l'oportunitat de cuinar en directe una de les seves receptes més populars: un arròs caldós amb llamàntol i escopinyes.
Cuina al Mercat és una activitat nascuda per celebrar els deu anys del Mercat Municipal de Mollet. Cada dijous a la tarda, cuiners de deu restaurants de la ciutat realitzaran un plat distintiu del seu establiment, amb productes frescos del mercat i davant de tots els clients de l'equipament.
Primera recepta del Cicle Cuina al Mercat, a Mollet

Ara a portada
Publicat el 23 de febrer de 2006 a les 12:09
Et pot interessar
-
Societat L'Hospital de Granollers s'ampliarà amb deu quiròfans nous
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers