Avui dijous, 23 de febrer, a les 17h.30 comença l'activitat Cuina al Mercat. A partir de dos quarts de sis de la tarda, a l'entrada del Mercat Municipal, el restaurant de Can Prat tindrà l'oportunitat de cuinar en directe una de les seves receptes més populars: un arròs caldós amb llamàntol i escopinyes.
Cuina al Mercat és una activitat nascuda per celebrar els deu anys del Mercat Municipal de Mollet. Cada dijous a la tarda, cuiners de deu restaurants de la ciutat realitzaran un plat distintiu del seu establiment, amb productes frescos del mercat i davant de tots els clients de l'equipament.

ARA A PORTADA
Publicat el 23 de febrer de 2006 a les 12:09
Et pot interessar
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres
-
Societat El llançament de pintura a Pilar Rahola acaba amb un judici per «danys» i «antisemitisme»
-
Societat Berta Arcos és la jove que representarà Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»