Avui dijous, 23 de febrer, a les 17h.30 comença l'activitat Cuina al Mercat. A partir de dos quarts de sis de la tarda, a l'entrada del Mercat Municipal, el restaurant de Can Prat tindrà l'oportunitat de cuinar en directe una de les seves receptes més populars: un arròs caldós amb llamàntol i escopinyes.
Cuina al Mercat és una activitat nascuda per celebrar els deu anys del Mercat Municipal de Mollet. Cada dijous a la tarda, cuiners de deu restaurants de la ciutat realitzaran un plat distintiu del seu establiment, amb productes frescos del mercat i davant de tots els clients de l'equipament.

ARA A PORTADA
Publicat el 23 de febrer de 2006 a les 12:09
Et pot interessar
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
-
Societat Aquests són els noms més habituals al Vallès Oriental
-
Societat Una delegació del Vallès Oriental participa dels actes de l’alliberament de Mauthausen
-
Societat Barnusell: «Ampliar el parc d’habitatge de lloguer assequible a Granollers és una prioritat»
-
Societat L’abril de 2025 tanca amb una intensa davallada de l’atur al Vallès Oriental