Recepta | ​Aletes de pollastre marinades

Cada setmana, les millors receptes

  • Aletes de pollastre marinades -
Publicat el 30 de juliol de 2023 a les 12:26
Actualitzat el 30 de juliol de 2023 a les 12:30
Ingredients:

6 ales de pollastre tallades per la meitat

Pebre vermell picant

Pebre fumat de la Vera

Pebre negre

2 grans d’all

1 trosset de gingebre

Vi blanc ½ copa

Oli d’oliva i sal


Preparació:

Salpebreu les ales de pollastre amb tots els pebres de la recepta i prepareu un bol que es pugui tapar. Poseu-hi les ales, amb un raig d’oli, els dos grans d’all xafats, el gingebre ratllat i el vi blanc. Tapeu i deixeu-ho a la nevera durant 24 hores.

Al dia següent, poseu una paella a escalfar i traieu les ales de la nevera i del marinat i poseu-les a coure a foc baix fins que enrosseixin. A mitja cocció, afegiu-hi els líquids del marinat colats. Deixeu que redueixi i serà el moment en que les ales estiguin al seu punt.