Ingredients:
6 ales de pollastre tallades per la meitat
Pebre vermell picant
Pebre fumat de la Vera
Pebre negre
2 grans d’all
1 trosset de gingebre
Vi blanc ½ copa
Oli d’oliva i sal
Preparació:
Salpebreu les ales de pollastre amb tots els pebres de la recepta i prepareu un bol que es pugui tapar. Poseu-hi les ales, amb un raig d’oli, els dos grans d’all xafats, el gingebre ratllat i el vi blanc. Tapeu i deixeu-ho a la nevera durant 24 hores.
Al dia següent, poseu una paella a escalfar i traieu les ales de la nevera i del marinat i poseu-les a coure a foc baix fins que enrosseixin. A mitja cocció, afegiu-hi els líquids del marinat colats. Deixeu que redueixi i serà el moment en que les ales estiguin al seu punt.

- Aletes de pollastre marinades -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 30 de juliol de 2023 a les 12:26
Actualitzat el 30 de juliol de 2023 a les 12:30
Et pot interessar
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre
-
Societat Granollers projecta una nova escola bressol i millores en equipaments municipals
-
Societat Un accident a la C-33 a l'altura de Mollet del Vallès ha creat retencions de 2 quilòmetres