Ingredients:
6 ales de pollastre tallades per la meitat
Pebre vermell picant
Pebre fumat de la Vera
Pebre negre
2 grans d’all
1 trosset de gingebre
Vi blanc ½ copa
Oli d’oliva i sal
Preparació:
Salpebreu les ales de pollastre amb tots els pebres de la recepta i prepareu un bol que es pugui tapar. Poseu-hi les ales, amb un raig d’oli, els dos grans d’all xafats, el gingebre ratllat i el vi blanc. Tapeu i deixeu-ho a la nevera durant 24 hores.
Al dia següent, poseu una paella a escalfar i traieu les ales de la nevera i del marinat i poseu-les a coure a foc baix fins que enrosseixin. A mitja cocció, afegiu-hi els líquids del marinat colats. Deixeu que redueixi i serà el moment en que les ales estiguin al seu punt.

- Aletes de pollastre marinades -
- Manel Baxerias
Publicat el 30 de juliol de 2023 a les 12:26
Actualitzat el 30 de juliol de 2023 a les 12:30
Et pot interessar
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar
ARA A PORTADA