Recepta | Espaguetis vegans

Cada setmana, les millors receptes

  • Espaguetis vegans. -
Publicat el 23 d’abril de 2022 a les 18:21
Actualitzat el 23 d’abril de 2022 a les 18:24
Ingredients per a 2 persones:

1 ceba gran
1 grans d'all
1 pastanaga
1 carxofa fregida per decorar
1/4 pot de tomàquet fregit, si teniu temps el podeu fer vosaltres mateixos
200 grams d'espagueti
80 grams formatge ratllat parmesà i bola al 50%
Oli i sal
Unes fulles d'alfàbrega també per decorar 

Preparació:

En una paella amb un raig d'oli poseu a sofregir la ceba tallada en rodelles el gra d'all laminat i la pastanaga feta encenalls. Quan la ceba s'hagi enrossit afegiu-hi el tomàquet, remeneu, rectifiqueu de sal i deixeu-ho amorosir tot plegat remenant de tant en tant.

Poseu a bullir en una olla amb aigua un raig d'oli i sal els espagueti fins al punt de cocció que agradi als comensals. Un cop cuits, escorreu-los i afegiu-los a la salsa per tal que n'agafin el gust remenant de quan en quan i en uns minuts ja els podeu servir acompanyats de formatge al gust, ½ carxofa per cadascú i unes fulles d'alfàbrega per decorar