Ingredients per a 2 persones:
1 ceba gran
1 grans d'all
1 pastanaga
1 carxofa fregida per decorar
1/4 pot de tomàquet fregit, si teniu temps el podeu fer vosaltres mateixos
200 grams d'espagueti
80 grams formatge ratllat parmesà i bola al 50%
Oli i sal
Unes fulles d'alfàbrega també per decorar
Preparació:
En una paella amb un raig d'oli poseu a sofregir la ceba tallada en rodelles el gra d'all laminat i la pastanaga feta encenalls. Quan la ceba s'hagi enrossit afegiu-hi el tomàquet, remeneu, rectifiqueu de sal i deixeu-ho amorosir tot plegat remenant de tant en tant.
Poseu a bullir en una olla amb aigua un raig d'oli i sal els espagueti fins al punt de cocció que agradi als comensals. Un cop cuits, escorreu-los i afegiu-los a la salsa per tal que n'agafin el gust remenant de quan en quan i en uns minuts ja els podeu servir acompanyats de formatge al gust, ½ carxofa per cadascú i unes fulles d'alfàbrega per decorar

- Espaguetis vegans. -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 23 d’abril de 2022 a les 18:21
Actualitzat el 23 d’abril de 2022 a les 18:24
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»