Ingredients per a 2 persones:
1 ceba gran
1 grans d'all
1 pastanaga
1 carxofa fregida per decorar
1/4 pot de tomàquet fregit, si teniu temps el podeu fer vosaltres mateixos
200 grams d'espagueti
80 grams formatge ratllat parmesà i bola al 50%
Oli i sal
Unes fulles d'alfàbrega també per decorar
Preparació:
En una paella amb un raig d'oli poseu a sofregir la ceba tallada en rodelles el gra d'all laminat i la pastanaga feta encenalls. Quan la ceba s'hagi enrossit afegiu-hi el tomàquet, remeneu, rectifiqueu de sal i deixeu-ho amorosir tot plegat remenant de tant en tant.
Poseu a bullir en una olla amb aigua un raig d'oli i sal els espagueti fins al punt de cocció que agradi als comensals. Un cop cuits, escorreu-los i afegiu-los a la salsa per tal que n'agafin el gust remenant de quan en quan i en uns minuts ja els podeu servir acompanyats de formatge al gust, ½ carxofa per cadascú i unes fulles d'alfàbrega per decorar

- Espaguetis vegans. -
- Manel Baxerias
Ara a portada
-
Successos Detenen un home que venia drogues a l’aparcament d’un festival de música a Montmeló Redacció
-
-
Successos Dos detinguts per intentar sostreure una bossa de mà en un aparcament de Granollers Redacció
-
-
Societat Un incendi en una nau d'autocaravanes de Granollers obliga al confinament d'una zona comercial
Publicat el 23 d’abril de 2022 a les 18:21
Actualitzat el 23 d’abril de 2022 a les 18:24
Et pot interessar
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència