Ingredients per a 2 persones:
1 ceba gran
1 grans d'all
1 pastanaga
1 carxofa fregida per decorar
1/4 pot de tomàquet fregit, si teniu temps el podeu fer vosaltres mateixos
200 grams d'espagueti
80 grams formatge ratllat parmesà i bola al 50%
Oli i sal
Unes fulles d'alfàbrega també per decorar
Preparació:
En una paella amb un raig d'oli poseu a sofregir la ceba tallada en rodelles el gra d'all laminat i la pastanaga feta encenalls. Quan la ceba s'hagi enrossit afegiu-hi el tomàquet, remeneu, rectifiqueu de sal i deixeu-ho amorosir tot plegat remenant de tant en tant.
Poseu a bullir en una olla amb aigua un raig d'oli i sal els espagueti fins al punt de cocció que agradi als comensals. Un cop cuits, escorreu-los i afegiu-los a la salsa per tal que n'agafin el gust remenant de quan en quan i en uns minuts ja els podeu servir acompanyats de formatge al gust, ½ carxofa per cadascú i unes fulles d'alfàbrega per decorar

- Espaguetis vegans. -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 23 d’abril de 2022 a les 18:21
Actualitzat el 23 d’abril de 2022 a les 18:24
Et pot interessar
-
Societat Pedregada a l'AP-7: es generen cues importants i Trànsit demana precaució
-
Societat La Festa Major de Blancs i Blaus 2025 de Granollers arriba amb un programa de més de 250 actes
-
Societat Granollers destinarà quasi tres milions d'euros a rehabilitar la muralla medieval
-
Societat Nova planta de Grifols al Vallès Oriental per doblar la capacitat de fraccionament de plasma
-
Societat La penúltima fase de la reforma de l’avinguda Sant Esteve de Granollers està a punt d'acabar
-
Societat Els bombers de Granollers fan un minut de silenci per al company mort a l'incendi del Baix Ebre