Ingredients per a 2 persones:
1 ceba gran
1 grans d'all
1 pastanaga
1 carxofa fregida per decorar
1/4 pot de tomàquet fregit, si teniu temps el podeu fer vosaltres mateixos
200 grams d'espagueti
80 grams formatge ratllat parmesà i bola al 50%
Oli i sal
Unes fulles d'alfàbrega també per decorar
Preparació:
En una paella amb un raig d'oli poseu a sofregir la ceba tallada en rodelles el gra d'all laminat i la pastanaga feta encenalls. Quan la ceba s'hagi enrossit afegiu-hi el tomàquet, remeneu, rectifiqueu de sal i deixeu-ho amorosir tot plegat remenant de tant en tant.
Poseu a bullir en una olla amb aigua un raig d'oli i sal els espagueti fins al punt de cocció que agradi als comensals. Un cop cuits, escorreu-los i afegiu-los a la salsa per tal que n'agafin el gust remenant de quan en quan i en uns minuts ja els podeu servir acompanyats de formatge al gust, ½ carxofa per cadascú i unes fulles d'alfàbrega per decorar

- Espaguetis vegans. -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 23 d’abril de 2022 a les 18:21
Actualitzat el 23 d’abril de 2022 a les 18:24
Et pot interessar
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar