Quan comprem una síndria, mai sabem amb què ens trobarem. És una peça molt gran, i quan n’adquirim una suposa comprometre’ns a haver de menjar una gran quantitat de fruita sense saber si sortirà bona o no. El Huffington Post ha elaborat tres consells per poder escollir la millor síndria quan anem a comprar.
-Buscar el punt groc: és un dels signes per saber que una síndria està a punt per menjar. La peça, si és bona, tindrà una taca de color groc pàl·lid a la pell. Això indica que l’han deixat a terra per madurar al sol.
-Assegurar-se que pesa: Si notem que pesa molt és un bon senyal A més pes, més sucre i més gust tindrà.
-Picar-la amb els artells: s’ha de colpejar suaument amb els artells i comprovar quin so fa. Si fa un soroll sec, millor qualitat.
ARA A PORTADA
Publicat el 29 de juny de 2016 a les 18:48
Actualitzat el 29 de juny de 2016 a les 18:49
Et pot interessar
-
Cultura i mitjans Tot el que has de saber per assistir de públic al nou programa de Buenafuente a Terrassa
-
Cultura i mitjans MútuaTerrassa anuncia el guanyador del VIII Concurs de contes de Sant Jordi
-
Cultura i mitjans Improvisació, rock i música clàssica arriben a la Factoria Cultural de Terrassa
-
Cultura i mitjans Es manté el Pícnic Jazz de Terrassa malgrat les previsions de pluja