El cuiner terrassenc Artur Martínez ha obtingut una estrella Michelin pel treball realitzat al Restaurant Capritx, situat al carrer de Padre Millán, al barri del Poble Nou - Zona Esportiva. Aquest establiment s’incorporarà per primer cop a la prestigiosa Guia Michelin 2011, una edició que es va presentar aquest dijous a la nit, en el transcurs d’un acte celebrat a Sant Sebastià. El restaurant distingit fa un esforç per recuperar els productes autòctons de Terrassa i de la comarca i els combina amb la cuina més actual.
Capritx és dels 15 restaurants de l'estat espanyol que han estat elegits pels responsables d’aquesta publicació per ser distingits amb una estrella Michelin, junt amb d’altres quatre establiments que han assolit dues estrelles. En el primer nivell, no hi haurà canvis en la Guia Michelin 2011, ja que es mantindran amb tres estrelles els 7 restaurants que l’estan ostentant actualment.
La presència del Restaurant Capritx a la Guia Michelin 2011 és el resultat de l'aposta que fa Terrassa pel sector de l'hostaleria, una aposta liderada tant pel sector privat com per l’administració, ja que Terrassa acull una important oferta formativa en l’àmbit de la cuina i l’hostaleria, mitjançant cicles formatius, plans de transició al treball i l’Escola d’Hostaleria Mossèn Homs.
El Restaurant Capritx està encapçalat per la tercera generació d’una família vinculada a la cuina. Aquest establiment, promogut pels germans Artur i Juanjo Martínez, va obrir com a fonda l’any 1952 regentada pels avis i, posteriorment, va esdevenir una rostisseria amb els seus pares al capdavant. Actualment, el Restaurant Capritx és al costat d'aquesta rostisseria, fet que li fa mantenir aquest caràcter familiar.
Capritx és dels 15 restaurants de l'estat espanyol que han estat elegits pels responsables d’aquesta publicació per ser distingits amb una estrella Michelin, junt amb d’altres quatre establiments que han assolit dues estrelles. En el primer nivell, no hi haurà canvis en la Guia Michelin 2011, ja que es mantindran amb tres estrelles els 7 restaurants que l’estan ostentant actualment.
La presència del Restaurant Capritx a la Guia Michelin 2011 és el resultat de l'aposta que fa Terrassa pel sector de l'hostaleria, una aposta liderada tant pel sector privat com per l’administració, ja que Terrassa acull una important oferta formativa en l’àmbit de la cuina i l’hostaleria, mitjançant cicles formatius, plans de transició al treball i l’Escola d’Hostaleria Mossèn Homs.
El Restaurant Capritx està encapçalat per la tercera generació d’una família vinculada a la cuina. Aquest establiment, promogut pels germans Artur i Juanjo Martínez, va obrir com a fonda l’any 1952 regentada pels avis i, posteriorment, va esdevenir una rostisseria amb els seus pares al capdavant. Actualment, el Restaurant Capritx és al costat d'aquesta rostisseria, fet que li fa mantenir aquest caràcter familiar.