Els Minyons de Terrassa fan de Sentosa una platja de vuit

Els malves han actuat a l'illa de Sentosa, el centre d'oci i parcs d'atraccions del país, al punt més al sud de l'Àsia continental

Publicat el 20 d’octubre de 2016 a les 17:15
Actualitzat el 21 d’octubre de 2016 a les 16:07
L'illa de Sentosa, el centre turístic i d'oci principal de Singapur, ha acollit aquest dijous els Minyons de Terrassa en el segon dia d'actuacions al sud-est asiàtic. Ho han fet en una doble diada: una al matí -matinada a Catalunya-, al parc temàtic infantil Kidzània, i a la tarda, a 

Al matí, els malves han actuat, sota un sol de justícia, a davant del parc temàtic infantil Kidzania, una reproducció d'una ciutat on cada nen pot escollir la seva professió i la seva funció per a fer una ciutat de i per a nens. Ho han fet davant de la reproducció d'un avió de Qatar Airways, un dels patrocinadors del viatge. Els Minyons han repetit l'actuació que van fer aquest dimecres a l'Oceans Financial Centre: un 5 de 7, un 7 de 7 i el 4 de 7 amb pilar, a més d'un vano de 5 amb quatre pilars de 4.

La principal acompanyant dels malves ha estat la calor i la xafogor. L'illa de Sentosa, com està connectada per ponts a l'illa de Singapur, i aquesta també està connectada a Malàisia, està considerada el punt més al sud de l'Àsia Continental. Això vol dir que l'illa es troba a uns 130 quilòmetres de l'Equador, i el clima és el que hi correspon: a les vuit del vespre, quan els malves han fet la seva segona actuació a la platja de Palawan, a la mateixa illa, la temperatura passava dels 30 graus, amb més del 80% d'humitat.
 

4 de 7 amb pilar dels Minyons a Singapur Foto: Isolda Sucarrats/Minyons



Aquesta segona actuació, després que els malves passegessin per tota Sentosa, l'han fet a davant del restaurant FOC Sentosa, el segon local a Singapur del xef català Nandu Jubany, guardonat amb una estrella a la guia Michelin. Els Minyons han aixecat els seus castells davant d'aquest establiment, especialitzat en cuina catalana i espanyola, i durant una jornada d'agermanament de la gastronomia catalana i la amb la presència de 80 operadors turístics arribats de tota l'Àsia.

La tercera diada dels malves ha començat amb el tercer 4 de 7 amb pilar en dos dies, abans d'atacar el 2 de 7, que ha patit alguna estrebada, però no ha perillat. Els terrassencs han fet a la tercera ronda el plat fort de la jornada: el castell de vuit pisos, un ferm 4 de 8. Com a dada curiosa, el castell ha comptat amb part de l'equip de Nandu Jubany: una dotzena de cuiners del restaurant, als quals s'hi han sumat alguns dels operadors turístics, que, després de conèixer els castells per la televisió, no volien perdre's la oportunitat de participar-hi. Els malves han acabat aquesta actuació, en plena platja, amb un nou vano de 5.
 

El 2 de 7 dels Minyons a Singapur Foto: Isolda Sucarrats/Minyons