El laboratori californià Clear Lab va detectar una hamburguesa que contenia ADN humà i tres amb ADN de rata en el marc de l'estudi titulat "The Hamburger Report". Més concretament, d'un total de 258 hamburgueses analitzades (79 provinents de supermercats i 22 de minoristes), gairebé en un 14% dels casos es van registrar incidències com la substitució d'ingredients (6,6%), problemes higiènics (1,6%), patògens (4,3%).
Centrant l'anàlisi al cas de les hamburgueses vegetarianes (89), un 23% van resultar ser problemàtiques. Justament, d'aquest tipus era l'hamburguesa que contenia ADN humà i dues de les que contenien ADN de rata. A més, 14 tenien menys ingredients dels indicats en el seu etiquetatge i unes altres tres tenien elements que no tocaven.
D'aquestes últimes, dues contenien carn. A l'extrem, hi ha el cas d'una hamburguesa que suposadament havia de ser de fesols negres però que no en contenia ni rastre.
Troben ADN d'humà i de rata en hamburgueses
Ara a portada
Publicat el 13 de maig de 2016 a les 18:19
Et pot interessar
-
Cultura i mitjans MútuaTerrassa anuncia el guanyador del VIII Concurs de contes de Sant Jordi
-
Cultura i mitjans Improvisació, rock i música clàssica arriben a la Factoria Cultural de Terrassa
-
Cultura i mitjans Es manté el Pícnic Jazz de Terrassa malgrat les previsions de pluja
-
Cultura i mitjans Camille Thurman debuta a Catalunya dins del Festival de Jazz de Terrassa