VÍDEO Com gaudir de les maduixes d'una forma diferent

Publicat el 02 d’abril de 2016 a les 16:08
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bt4KcbL1W9g[/youtube]
Les maduixes són una de les fruites més afrodisíaques i romàntiques, si més no, cinematogràficament parlant. Si en comptes de cobrir-les de nata, les farcim de crema de formatge, el resultat és explosiu. Per elaborar de 16 a 20 maduixes farcides només necessitem disposar de 20 minuts i els següents ingredients:

- 500 grams de maduixes fresques i madures, rentades i seques (o bé la quantitat que vulguis d’entre 16 i 20 maduixes)
- 200 grams de crema de formatge
- 3/4 tasses de sucre en pols
- 1 culleradeta de vainilla pura
- xocolata ratllada, nous picades finament, o bocins de galeta, a escollir per a la cobertura

Primer de tot, amb un ganivet de cuina tallarem els sèpals de les maduixes, i utilitzarem la punta del ganivet per fer un tall al voltant de la part interior de la fruita per poder crear un espai pel farcit. També haurem de tallar la punta de les maduixes, perquè es puguin mantenir en posició vertical, i les col·loquem en una plata pel forn.

A continuació, en un bol caldrà batre la crema de formatge i barrejar-ho amb el sucre i la vainilla durant dos minuts, fins que tingui una textura esponjosa. Després posarem la crema en una màniga pastissera i farcirem cada maduixa, dipositant una mica més de massa a la part superior. També,si es vol, es podrà escampar la xocolata ratllada, les nous picades o els bocins de galeta per damunt de les maduixes.

Finalment només s'hauran de guardar les maduixes a la nevera fins que es refredin, amb compte perquè no se’n tombi cap, i ja podrem gaudir d’aquestes postres exquisides.