De monologuista a regidor: totes les cares d'Alberto Muñoz, el nou membre de l'Ajuntament de Terrassa

El nou elegit va prendre possessió de l'acta aquest dimarts i assumirà la carpeta d'esports i del Districte VI i té un peu a l'esport i l'altre en el món de l'humor

El nou regidor d'esports, Alberto Muñoz, durant la possessió de l'acta
El nou regidor d'esports, Alberto Muñoz, durant la possessió de l'acta | Ajuntament de Terrassa
Redacció
04 de setembre de 2024, 12:55
Actualitzat: 14:25h

L'Ajuntament de Terrassa té nou regidor. En una sessió extraordinària del Ple municipal, Alberto Muñoz Salmeron va prendre possessió de l'acta aquest dimarts. Aterra al consistori després de l'adeu de Sarai Gascón, exregidora d’Esports de Tot per Terrassa, que el juliol va renunciar als càrrecs del govern municipal per motius personals. Muñoz pilotarà la delegació de la regidoria d'Esports i també assumirà la presidència i regidoria delegada del Districte VI.

Al llarg de la seva vida, Alberto Muñoz ha tingut una estreta vinculació amb el món de l'esport. Ha estat jugador i entrenador d'handbol. De fet, té el títol dels Nivells I i II per la Federació Catalana d'Handbol, i ha gestionat equips base i organitzats esdeveniments esportius internacionals d’aquest esport. Per tant, és un relleu lògic per Gascón, atleta paralímpica que està disputant els Jocs Paralímpics de París.

Muñoz va començar a treballar a l’empresa familiar. Hi feia tasques de logística, que compaginava amb tasques de suport en la logística de l’empresa Boehringer Mannheim. L'any 2004 va fer un canvi de sector i va entrar a treballar al món de l’hostaleria i l’alimentació: primer com a comercial i posteriorment com a distribuïdor.

De "repartir somriures" a regidor

A banda del vessant professional i esportiu, el nou regidor també té una faceta com a gestor cultural i una altra en l'àmbit de l'humor. Amb el nom artístic d'Alberto Demomento té una trajectòria de més d'una dècada sobre  escenaris com el Teatre Capitol, Pirates BCN, Òpera València o el Pacha Ibiza. Fou un dels artistes convidats de l'espectacle Blanca Navidad de l'humorista Toni Moog. "Mai dic que no a res. Només demano que hi hagi transparència i compromís, assegura el regidor en una de les fitxes del darrer espectacle: Los Bailes de mi Vida. I avisa: "Després de repartir cerveses (feina) aniré allà on em truquin per repartir somriures".