Sarai Gascón renuncia a l'acta de regidora d'esports de l'Ajuntament de Terrassa

Ha expressat que ha estat una decisió "molt madurada" i que continuarà implicada amb el projecte de Tot per Terrassa

Sarai Gascón i Jordi Ballart, de Tot per Terrassa.
Sarai Gascón i Jordi Ballart, de Tot per Terrassa. | Cedida
Redacció
16 de juliol del 2024

Sarai Gascón dirà adeu a la regidoria d'esports aquest divendres 19 de juliol després d'un any i escaig formant part del govern a l'Ajuntament de Terrassa. En un comunicat, Tot per Terrassa -el partit del qual Gascón anava de número tres-, ha informat de la renúncia de la seva número tres.  

Una decisió que ella mateixa ha dit que "prenia amb molt dolor” però que havia tirat endavant després de madurar-la amb el seu entorn més proper. Entre ells, el mateix alcalde Jordi Ballart, amb qui ha pogut compartir els “motius personals” que l’han portat a prendre la decisió.

Precisament Ballart ha volgut expressar el seu agraïment absolut per la seva companya Sarai Gascón, de qui ha dit que “ha estat un plaer treballar amb ella, una persona jove, amb una vitalitat i valors admirables que l’han portat a encapçalar el servei d’esports de forma magnífica”. L’alcalde ha lamentat la seva renúncia però s’ha mostrar absolutament respectuós amb els motius que han pogut compartir les darreres setmanes.

Per la seva banda, Gascón, ha explicat que malgrat que deixa l'acta de regidora “seguiré implicada a Tot per Terrassa”. L’esportista terrassenca, ha volgut deixar clar que la seva renúncia, tot i que sí li permetrà tenir major dedicació als Jocs Olímpics de París en els que competeix al setembre, “no vol dir que em desvinculi del projecte de Tot per Terrassa. Segueixo creient fermament que és el projecte que necessita la nostra ciutat”.

La renúncia es farà efectiva en el proper ple de divendres 19 de juliol, en sessió ordinària. En aquell moment, s’iniciarà l’expedició de la nova acta de regidor de la persona que entri com a regidor pel grup de Tot per Terrassa, Alberto Muñoz.