Cuina Vallès incorpora un nou restaurant

Plats de Rubí ofereix cuina de mercat moderna i creativa

Publicat el 28 de juny de 2015 a les 17:30

Façana de l'establiment Plats de Rubí Foto: Cuina Vallès



L'organització gastronòmica Cuina Vallès suma el restaurant Plats, un espai compromès amb la cuina fresca i equilibrada, mediterrània i internacional. Va obrir ara fa set anys, amb Àngels Jorba al cap de sala i Jordi Solanas al capdavant dels fogons.

L'oferta gastronòmica d'aquest establiment del centre de Rubí ofereix un gran ventall de varietats culinàries, podent-ne trobar des d’un plat de cuina clàssica fins a un d'internacional. Els dies laborables presenta un menú setmanal amb diferents opcions de preus, i els caps de setmana es diferencien per la seva carta de “Tastets”, mitges racions basades en productes de temporada.

Cuina Vallès està format per 14 restaurants de deu municipis de la comarca. Durant els seus nou anys de vida, el col·lectiu, que és membre del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, ha treballat per divulgar i promocionar la gastronomia vallesana arreu i per tornar als plats productes locals del nostre territori. L’associació treballa amb productors i artesans agroalimentaris locals per recuperar productes i portar-los a les cuines.

Els restaurants que actualment formen part del col·lectiu són: Can Feu, de Sabadell; Can Vinyers, de Matadepera; Capritx, de Terrassa; El cel de les Oques, de Terrassa; 9 de la Borriana, de Sabadell; Garbí, de Castellar del Vallès; La terrassa del Museu, de Terrassa; Ristol, de Viladecavalls; Lossum, de Sant Quirze del Vallès; Can Piqué, de Montcada i Reixac; Tast & Gust, de Cerdanyola del Vallès; Ca l’Esteve, de Castellbisbal; i les dues noves
incorporacions d’aquest any, La Cuina d'en Brichs, de Terrassa i Plats de Rubí