Brownie de oreo amb gelat de xocolata

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Publicat el 03 de setembre de 2017 a les 11:37
Actualitzat el 03 de setembre de 2017 a les 11:40
Aquest és un mos dolç amb xocolata que cal menjar poc a poc per assaborir-lo i sobretot si s'acompanya amb un bon gelat de xocolata (aquí)  
 

Ingredients per a 6 -8 persones:

150 gr. de xocolata negra o fondant
80 gr. de mantega
50cc. de nata per muntar
2 ous
100 gr. de sucre
1 culleradeta de llevat
40 gr de farina
10 galetes dobles oreo
Gelat de xocolata (aquí) 
 
Rebutgeu la part blanca central de les galetes oreo.
Tritureu molt fines 5 galetes. La resta trossegeu-les amb els dits.
Tamiseu el llevat i la farina. Reserveu.
 
En un recipient apte per a microones barregeu la mantega i la xocolata a trossos, escalfeu a mitja potència per espai d'un minut i remeneu bé fins desfer.
Afegiu la nata, integrar-la bé. Reserveu.
 
Bateu els ous i el sucre uns 2-3 minuts o fins que estiguin escumosos, afegiu la barreja de mantega i xocolata fosos, remeneu.
Afegiu la farina i el llevat i remeneu amb cura.
Poseu les galetes oreo polvoritzades. Remeneu bé.
 
Esteneu aquesta massa en una plata rectangular untada amb mantega enfarinada.
Poseu a sobre els trossets de galeta oreo, pressioneu una mica perquè s'introdueixin a la massa  i enforneu a 180 graus durant uns 20 minuts.
Traieu del forn, deixeu temperar, desemmotlleu, talleu i serviu amb una mica de gelat de xocolata.
 
Blog de cuina de la dolorss