Dins de l’Espai d’Acollida Turística, i tal i com preveu el projecte, hi ha un espai destinat a la promoció i venta del producte agroalimentari que ha de permetre acostar els visitants als productors i a conèixer de manera global les comarques que hi participen. Per tant, aquesta zona de venta no és tant sols un lloc en el que adquirir productes, sinó també en el que es pot donar a conèixer la producció local.
Tastos, el consum d’aquests productes a través del punt de degustació o la promoció a través del portal Gastroteca són altres possibilitats que s’inclouen en la proposta i que els productors han acollit de manera positiva un cop s’han conegut les condicions de venta. La reunió ha servit, doncs, per establir també qüestions com el tipus de producte apte per l’espai, l’etiquetatge, l’envasat, la presentació, etc., elements que han de permetre que l’agrobotiga sigui un bon aparador del producte agroalimentari.
Imatge de la reunió amb el sector agroalimentari. Imatge de la reunió amb el sector agroalimentari.