Amb tres ingredients mireu quina cosa més bona podem fer.
Us animeu?
Ingredients per a unes 20 espirals:
1 làmina de massa de pasta de full
100 gr de fruites confitades
1 ou
50 gr de sucre llustre
Esteneu la làmina de pasta de full i pinteu-la amb ou batut.
Repartiu per sobre la fruita confitada i enrotlleu per la part més llarga.
Guardeu a la nevera uns 20 minuts perquè es refredi la massa.
Talleu aquesta massa en rodanxes d'1 ½ - 2 cm. i aneu-los col·locant sobre d'una safata de forn amb paper d'enfornar, separades entre si ja que al coure s'expandeixen.
Feu coure al forn preescalfat a uns 200º durant uns 10-15 minuts.
Un cop freds, pinteu-les amb una barreja feta amb 50 gr. de sucre llustre i 25cc. d'aigua.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
-
Lleida pot assolir els 36 °C en l’episodi de calor més intens d’un mes de maig Oriol Almacellas Verdés
-
Més pedres, més grans i més sovint: l’augment de les calamarsades alarma el camp lleidatà Oriol Almacellas Verdés
-
-
El col·lectiu «Amics del Lleida» impulsa un nou club de futbol per començar a Quarta Catalana Àlvar Llobet i Sotelo
-
Publicat el 08 d’abril de 2018 a les 00:50
Actualitzat el 08 d’abril de 2018 a les 00:56
Et pot interessar
-
Societat Adif inicia la reforma del pont entre Joc de la Bola i Ciutat Jardí amb talls de trànsit fins a l’agost
-
Societat Una sèrie catalana busca talents lleidatans infantils
-
Societat Balaguer impulsa un pressupost de 21,3 milions per inversions estratègiques, culturals i de benestar ciutadà
-
Societat Desmuntada la rave de Llardecans
-
Societat Creix l'interès per les escoles bressol de Lleida: 575 famílies per 491 places
-
Societat Entitats lleidatanes reclamen al Vilosell el Parc Natural de les Muntanyes de Prades