Truita d'espàrrecs de marge amb formatge de cabra

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Publicat el 05 de juny de 2015 a les 02:07
Actualitzat el 05 de juny de 2015 a les 02:14
Quantes vegades heu pensat que voleu truita però no sabeu de que us la voleu fer? Que sigui fàcil, ràpida i bona
 

Truita d'espàrrecs de marge amb formatge de cabra


Ingredients per persona:

4- 5 espàrrecs de marge
2 c / s de formatge de cabra ratllat
1 ou
1 rajolí de llet evaporada
Orenga, sal,
Oli d'oliva verge extra
 
Renteu els espàrrecs i rebutgeu la part més llenyosa, talleu-los  a rodanxes petites i col·loqueu-les en una paella amb una mica d'oli, sal i a foc mig coure uns 6-8 minuts. Reserveu.
 
Mentre en un recipient bateu  l'ou amb una mica de llet evaporada, el formatge ratllat, un pessic de sal i orenga.
A la paella, abans utilitzada, qualleu una truita plana.
 
Emplateu  col·locant la truita al plat, en una meitat poseu els espàrrecs reservats i tapeu-los amb l'altra meitat de la truita.
Decoreu amb les puntes dels espàrrecs i regueu amb una mica d'oli de julivert i de tomàquets secs.
 
NOTA: La quantitat de llet evaporada és només un rajolí per que quedi més esponjosa.
** Si no hi ha llet evaporada doncs llet, també va bé.
** L'oli de julivert es fa batent unes fulles d'aquest amb oli.
** L'oli de tomàquets secs es fa, previ remull de 12 hores d'un parell de tomàquets secs, picar-los bé i barrejar-los amb oli.
 
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
 

Consulta el blog de la Dolorss