Amb el seu canvi de perfil i l’aposta cap als productes actuals, innovadors i d’avantguarda, els espais temàtics dedicats a les aigües minerals d’arreu del món, al de les cerveses de diversos tipus, procedències i perfils, i al dels pans elaborats amb diversos productes i el dels vins més actuals, al Firatast d’enguany es podran provar més d’un centenar de novetats.
D'altra banda, amb la mateixa filosofia en que s’han concebut el Bistro-Tast pel tast més gourmet i gourmand, l’espai de Cuines G!ronines per degustar les propostes que oferiran col·lectius de cuines de diversos punts de les nostres comarques, i el Tast del Mercat per entrar en el producte fresc i de mercat i la seva manipulació, els espais temàtics volen ser un aparador dels productes de consum que comencen a tenir un protagonisme important en les botigues i comerços més especialitzats.
En aquesta edició hi seran presents més de 20 referències d’aigües de 15 països diferents: aigües “de bellesa”, minerals, amb sabors, de tots els continents ...i les novetats més recents amb aigües de Tanzània, Nova Zelanda i Sud Àfrica. A més, es podran degustar cerveses d'arreu del món i tota la extensa gamma belga, cerveses de més de 15 països i d’arreu del món, de la Índia, l’Equador, Austràlia, argentina, EEUU, Escòcia, Re. Dominicana, Mèxic, Holanda...
Els altres espais temàtics dedicats als pans, amb una vintena de tipus de pans i panets diferents, i als vins, amb referències de diverses denominacions d’origen, també volen formar part d’aquesta innovadora i atractiva oferta que enguany dona un gir i una nova imatge al Firatast per a apropar-se més al producte d’avantguarda, sense deixar de ser una fira de degustació i vendre de productes.
Firatast Cartell Firatast.