El programa "Salvados" de La Sexta va tractar aquest diumenge passat sobre la indústria càrnia. El reportatge ha sacsejat l'opinió pública i la mateixa indústria. En aquest sentit, l'Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya (AVPC) ha emès un comunicat en relació al programa criticant que "no reflecteix en absolut la realitat del sector porcí català i espanyol".
En el text es remarca que la "immensa majoria de ramaders i empreses del sector" compleixen les normatives comunitàries i estatals que "són les més exigents del món". Apunten que "són absolutament falses les afirmacions fetes al programa sobre la presència d'hormones o antibiòtics a la carn que es produeix".
Finalment, destaquen la importància dels veterinaris "com a garants de la sanitat i benestar dels animals, i de la seguretat alimentaria dels consumidors". En aquest sentit, doncs, l'associació volen deixar constància el rebuig a la imatge que es va donar del sector "que considerem que no és la real".
Veterinaris del porcí critiquen la imatge que dona «Salvados» del sector
L'AVPC apunta que la majoria dels ramaders i empreses compleixen la normativa
ARA A PORTADA
Publicat el 07 de febrer de 2018 a les 23:26
Actualitzat el 07 de febrer de 2018 a les 23:31
Et pot interessar
-
Societat La Lleteria de Juneda tanca per inviabilitat econòmica després de més de deu anys
-
Societat Avís per calor intensa aquest dijous a Ponent
-
Societat Un petit municipi de l’Alt Urgell recupera els «motarrots» per reforçar la identitat local
-
Societat Boí Taüll torna a competir per ser la millor estació d'esquí de l’Estat
-
Societat Un tren entre Lleida i Girona amb parada a Alguaire torna al full de ruta de la Generalitat
-
Societat Alcaldes de Ponent reclamen aturar la macroplanta de biogàs a la Sentiu de Sió