La manresana Texpol participa a la fira mèdica més important del món àrab

L'empresa, líder en el sector del tèxtil sanitari, es posa com a objectiu obrir mercat a la zona

Estand de Texpol a l'Arab Health Exibition
Estand de Texpol a l'Arab Health Exibition | Texpol
Redacció
07 de febrer del 2023
Actualitzat a les 19:40h
Texpol, empresa manresana del sector del tèxtil sanitari, ha participat a la fira mèdica més important del món àrab, l'Arab Health Exibition, que ha tingut lloc a Dubai. D'aquesta manera, la companyia reprèn el projecte per obrir mercat als països àrabs, que havia quedat aturat a causa de la pandèmia. La participació a la fira ha estat valorada molt positivament per l'important nombre de contactes que s'han pogut establir i el gran interès que han despertat els productes de Texpol. Durant quatre dies, han passat pel World Trade Centre de Dubai 3.000 empreses de 70 països que han donat a conèixer les darreres tecnologies i innovacions del sector de la salut.

Texpol és líder al mercat espanyol, amb una trajectòria de més de 70 anys proveint els principals centres hospitalaris de l'Estat. A més, és una empresa fortament internacionalitzada, que exporta a més de 25 països diferents.

Gran part dels productes de Texpol es fabriquen a la planta de producció de Manresa, on treballen 90 persones, i que compta amb tots els controls de qualitat que requereix la fabricació de productes sanitaris, així com amb totes les certificacions dels sistemes de gestió de qualitat i medi ambient necessàries per l'activitat. L'empresa compta amb una delegació a Portugal per donar servei al mercat portuguès, on també es troba molt ben posicionada.