El Covisa Manresa perd a Cerdanyola en un partit marcat per l'arbitratge (5-3)

Els del Vallès han fet els seus dos primers gols després de faltes clares a jugadors visitants

Imatge d'arxiu d'un partit del Covisa Manresa
Imatge d'arxiu d'un partit del Covisa Manresa | MFS
06 de novembre del 2022
Actualitzat a les 8:31h
El Covisa Manresa ha perdut aquest dissabte a la pista del líder, el Cerdanyola FC, per un 5-3 molt determinat per les decisions arbitrals, que han influït, ja, des de les primeres jugades del partit.

Els locals s'han avançat en el marcador després que els àrbitres no assenyalessin una clara falta al manresà Santa, qui ha quedat estès al terra, mentre Amores aprofitava per fer el primer gol.

Més dura ha estat la següent acció, només un minut desprès. Una forta entrada a Lavado amb els dos peus per davant no ha estat sancionada i Dani ha fet el segon gol davant la desesperació dels jugadors manresans, que no han entenien aquestes decisions arbitrals.

Poc després, han anul·lat un gol manresà assenyalant una falta en atac. I per si no fos poc, més tard han tallat una jugada clara d'atac visitant sense donar la llei de l'avantatge quan Aaron es quedaba sol davant del porter local.

El conjunt de Borja Burgos s'ha sobreposat a les adversitats arbitrals i Ambros ha reduït diferències a sis minuts per acabar la primera part. Després, un atac local amb poca pressió defensiva ha derivat en un tret que Cella no ha interceptat. Era el 3-1 pero ràpidament Terri ha tornat a posar al seu equip dins el partit amb el segon gol.

S'ha arribat al descans amb minina avantatge local i un Manresa dins del partit i amb bones perspectives de sobreposar-se. El primer minut de la segona part ha estat clau. Una errada defensiva dels bagencs a la sortida d'un fora de banda ha permès als locals fer una paret fàcil i marcar el quart. A partit d'aquí els manresans han començat a jugar amb poc encert pero no han estat del tot fora del partit. Les accions insistents cara a gol d'algun jugador no han beneficiat el joc de combinació i les bones finalitzacions.

Amb el partit encara obert, una acció de Noguera en falta, ha suposat la seva expulsió per doble amonestació. El Cerdanyola ha fet el cinquè amb superioritat numèrica i el Covisa Manresa ha pecat de poca experiència per segon partit consecutiu al quedar-se en inferioritat.

Poc després, en el marc de l'actuació arbitral, una clara agressió de Busquets a Lavado ha estat sancionada només amb targeta groga, però la protesta del jugador manresà li ha suposat l'expulsió. El definitiu 5-3 ha arribat a poc per acabar i quan tot estava decidit amb l'equip manresà amb inferioritat per segon cop en aquest partit.

Fitxa tècnica
- Cerdanyola FC: Ramón, Bernat, Busquets, Albadalejo i Ian; Amores, Javi, Josep, Ibor, Dani i Adrian.
- Covisa Manresa: Cella, Terri, Ambros, Manu i Iker; Lavado, Santa, Asis, Aaron, Aleix Perez i Silva.

- Àrbitres: Jonathan Espino i Adrià Galí
- Gols: 1-0 Amores 5, 2-0 Dani 6, 2-1 Ambros 14, 3-1 Amores 19, 3-2 Terri 19, 4-2 Amores 21, 5-2 Albadalejo 29, 5-3 Manu 38.