Joan Vila acusa els treballadors socials de l'Ajuntament de «derivar gent a cases ocupades»

L'alcaldable d'Impulsem Manresa concreta, en l'entrevista a NacióManresa que "n'hi ha pocs casos, però hi són"

Joan Vila, alcaldable d'Impulsem Manresa
Joan Vila, alcaldable d'Impulsem Manresa | Pere Fontanals
23 de maig del 2023
Actualitzat el 12 de març del 2024 a les 14:05h


L'alcaldable d'Impulsem Manresa, Joan Vila, ha afirmat a l'entrevista que NacióManresa fa als candidats a les eleccions municipals del proper diumenge a la capital del Bages que "no pot ser que es derivi gent a pisos ocupats, com ens consta que passa", per afirmar que "hem de ser molt prudents i responsables" i que "l'administració no pot caure en aquest parany".

Quan a l'entrevista se l'ha repreguntat per assegurar entendre bé l'acusació, Vila ha reiterat que "quan ve algú a viure a la ciutat, perquè pugui empadronar-se en algun lloc, els envien en un pis ja ocupat". Després ha volgut aclarir que "no dic en cap cas que sigui la tònica; n'hi ha pocs casos, però hi són".

Cal recordar que no és la primera vegada que el candidat d'Impulsem posa els treballadors municipals al centre de les seves manifestacions. En precampanya va assegurar que calia "fer una auditoria externa dels llocs de treball de l'Ajuntament" que li va valdre la resposta del comitè del consistori.

A l'entrevista aclareix que aquell "malentès" va quedar solucionat després de reunir-se amb els representants dels treballadors. Faltarà veure com reaccionen ara a la nova acusació del candidat.