Poble Lliure presentarà la proposta «Brúixola de la Unitat Popular» divendres a Manresa

Pretén posar les bases d'un espai ampli, amb voluntat guanyadora, i que agrupi persones i organitzacions que treballen per a la transformació social i l'alliberament nacional

L'acte de Poble Lliure es portarà a terme a l'Espai Òmnium de Manresa
L'acte de Poble Lliure es portarà a terme a l'Espai Òmnium de Manresa | GSV
Redacció
16 d'abril del 2024
Actualitzat a les 21:09h

L'organització política de l'independentisme d'esquerres Poble Lliure presentarà, el proper divendres a les 7 de la tarda a l'Espai Òmnium de Manresa, la proposta política Brúixola de la Unitat Popular, elaborada per l'organització. La presentació serà a càrrec de Núria Alcaraz Coca, militant de la formació.

La Brúixola de la Unitat Popular és una proposta política que pretén posar les bases del que hauria de ser un espai polític ampli, amb voluntat guanyadora, i que agrupi el conjunt de persones i organitzacions que treballen per a la transformació social i l'alliberament nacional. La proposta analitza quins errors i encerts s'han dut a terme els darrers anys, especialment en l'aposta de la CUP, i quines són les necessitats polítiques i organitzatives que haurien de superar l'estancament i la manca d'iniciativa política actuals.

Després de la presentació s'obrirà un torn de debat amb el públic per a recollir aportacions.

L'organització també serà present a la diada de Sant Jordi el dia 23 d'abril al passeig Pere III de Manresa. 
 

Arxivat a