[h3]INGREDIENTS PER A 4 PERSONES[/h3][nointext]
2 tires de cansalada del coll
650 grams de ceps
150 grams d'espardenyes o escamarlans o escopinyes fresques
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre
[h3]ELABORACIÓ[/h3]
1. Netegem els ceps ben nets, amb un ganivet i, sobretot, sense passar-hi aigua. Si cal, podem ajudar-nos d'un drap humit. Els tallem a trossos.
2. Netegem les espardenyes (o els escamarlans o les escopinyes).
3. En una paella amb oli d'oliva ben calent, hi afegim els ceps. No comencem a remenar-los fins que no hagi passat ben bé mig minut. L'objectiu és que quedin ben enrossits. Quan ho haguem aconseguit, hi afegim les espardenyes i deixem que es cogui tot alhora durant un minut. Seguidament, afegim sal i pebre.
4. En una altra paella (sense oli ni cap tipus de greix) hi posem els talls de cansalada. Comencem a coure'ls a foc suau i, progressivament, l'anem pujant fins que quedin torrats. Girem els talls i fem el mateix procés per torrar-ne l'altra banda.
5. A l'hora d'emplatar, no cal que ens compliquem gens la vida: de la paella, al plat, tot barrejat. Simple i boníssim!
Ceps de muntanya saltejats amb cansalada i espardenyes
La proposta del xef de Les Voltes de Sant Sebastià pel mes d'octubre
Ara a portada
-
-
-
Economia Grup Llobet s'alia amb Transgourmet Ibérica per fer més competitives les seves botigues Redacció
-
Política «Manresa serà la tomba del feixisme» davant la parada de Sant Jordi d'Aliança Catalana Pere Fontanals
-
Plans La comunitat de Sant'Egidio convoca una pregària a Manresa en memòria del papa Francesc Redacció
Publicat el 05 d’octubre de 2022 a les 08:44
Et pot interessar
-
Receptes Amb barret de xef Mousse d'espàrrecs blancs amb cítrics
-
Receptes Amb barret de xef Espàrrecs blancs amb gaspatxuelo d'escamarlans
-
Receptes Amb barret de xef Milfulles de carxofes, espàrrecs de marge i cansalada de Ral d'Avinyó
-
Receptes Amb barret de xef Ou a baixa temperatura amb saltejat de carxofes i botifarra esparracada