
El Festival de Cinema a la fresca de Manlleu, que s’inicia aquest dimecres, 26 de juny, incorpora enguany un component gastronòmic i musical, amb alguns concerts que complementaran la vetllada. Així, en col·laboració amb Sambucus, el restaurant del Mercat Municipal, s’oferirà als assistents sopars temàtics, amb els plats del país d’origen de la pel·lícula que es passarà, per prendre a peu dret i tot fent tertúlia just abans de la sessió. El preu de l’àpat i el film serà de 6 euros. A més, es podrà degustar la cervesa artesana PilsTer, que s’elabora a Manlleu.
El certamen d’enguany s’allarga i es faran un total de set sessions, fins al 2 d’agost. Les pel·lícules es projectaran tots els dimecres, a partir de les 20:30 hores, als jardins de Can Puget, excepte la darrera sessió que es farà divendres.
Les pel·lícules continuaran sent alternatives, de tots els gèneres -drama, comèdia thriller, terror...- però amb capacitat d’atraure i agradar a un ventall ampli de públics. Destacar la participació en la sessió del dia 31 de juliol d’Àlex Gorina, que explicarà com es fa una crítica de cinema.