El Mercat de Manlleu amplia l'oferta d'activitats a professionals

L’organització va a càrrec de l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats

Publicat el 22 d’octubre de 2013 a les 07:29
A partir d’aquest dimarts, 22 d’octubre, l’Aula Mercat del Mercat Municipal de Manlleu acollirà sessions amb reconeguts cuiners destinades a professionals del sector. Les activitats han estat organitzades per l’empresa osonenca Pep Palau, von Arend & Associats, amb la col·laboració de l’Escola d’Hostaleria d’Osona.

Per a aquesta tardor s’han programat tres sessions. La primera, amb el títol “De postres, cuina” anirà a càrrec de Pere Arpa (Ca l’Arpa*, Banyoles), referent gastronòmic del Pla de l’Estany, que centrarà la sessió en plats dolços de tall modern a l’abast de tots els professionals. Es farà a les 19:30 h.

La segona activitat serà el 19 de novembre, “Espai petit, negoci d’èxit”, amb Iago Pazos i Marcos Cerqueiro (Abastos 2.0), que explicaran la seva experiència empresarial. Fa tres anys van rehabilitar una de les parades exteriors de l’històric Mercado de Abastos de Santiago de Compostela i l’espai ha esdevingut un model a seguir per molts mercats municipals punters de l’Estat espanyol.

Tancarà el programa Salvador Brugués (Escola Hostaleria Girona – El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin)  el 10 de desembre amb “La prova del buit”, que mostrarà com el buit millora les coccions de verdures, peixos, carns, brous, rostits i salses, minimitza els efectes negatius dels sistemes convencionals i optimitza recursos i escandalls a la cuina.

Totes les activitats començaran a les 19:30 i requereixen inscripció prèvia a info@mercatmanlleu.cat o bé trucant al telèfon 93 851 50 22.

Programa d’activitats