El cuiner Jordi Parramon (Manlleu, 1967) ha decidit fer un canvi radical a la seva vida i apartar-se dels fogons per dedicar tot el que ha après a la salut i a la alimentació, segons explica el web del Fòrum Gastronòmic. Ho farà impartint tallers, conferències, o a la seva pròpia consulta que instal·larà a Cantonigròs.
Jordi Parramon va inaugurar el restaurant que portava el seu nom l’any 1996 a Vic, després de passar per l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, per l’escola Hofmann i d’haver treballat amb Jean Luc Figueras. Al cap de poc més d’un any obtenia la seva primera estrella Michelin i amb ella l’èxit i el reconeixement. Va formar part del col·lectiu Osona Cuina en els seus inicis, com també ho havia estat dels Joves Amants de la Cuina (Sergi Arola, Àlex Montiel, Jordi Butron...).
Fou l’any 2003 quan va decidir canviar l’alta cuina per un restaurant de tapes i va inaugurar Cardona 7, als fogons del qual ha estat durant nou anys. Ara, tancarà definitivament l’establiment.
Jordi Parramon, exestrella Michelin, deixa els fogons
El cuiner tanca el restaurant de Vic i es dedicarà a la docència.
ARA A PORTADA
Publicat el 14 de setembre de 2012 a les 07:02
Et pot interessar
-
Economia «Hi ha una dissincronia entre la visió global de la banca i el que pensem del nostre banc»
-
Economia Les empreses nàutiques i de restauració del pantà de Sau fan un balanç positiu de l'estiu
-
Economia Puja l'atur a Osona i el Lluçanès durant el juliol
-
Economia El bar del Sucre obrirà de manera estable i continuada durant tot l'any
-
Economia Caixa Enginyers inaugura una nova oficina a Vic
-
Economia Vic registra una davallada en la promoció d'habitatge nou durant el primer semestre del 2025