El cuiner Jordi Parramon (Manlleu, 1967) ha decidit fer un canvi radical a la seva vida i apartar-se dels fogons per dedicar tot el que ha après a la salut i a la alimentació, segons explica el web del Fòrum Gastronòmic. Ho farà impartint tallers, conferències, o a la seva pròpia consulta que instal·larà a Cantonigròs.
Jordi Parramon va inaugurar el restaurant que portava el seu nom l’any 1996 a Vic, després de passar per l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, per l’escola Hofmann i d’haver treballat amb Jean Luc Figueras. Al cap de poc més d’un any obtenia la seva primera estrella Michelin i amb ella l’èxit i el reconeixement. Va formar part del col·lectiu Osona Cuina en els seus inicis, com també ho havia estat dels Joves Amants de la Cuina (Sergi Arola, Àlex Montiel, Jordi Butron...).
Fou l’any 2003 quan va decidir canviar l’alta cuina per un restaurant de tapes i va inaugurar Cardona 7, als fogons del qual ha estat durant nou anys. Ara, tancarà definitivament l’establiment.
Jordi Parramon, exestrella Michelin, deixa els fogons
El cuiner tanca el restaurant de Vic i es dedicarà a la docència.
Ara a portada
-
Societat Entre la llum de la plaça Major i la foscor a gran part dels barris: així es va viure a Vic l'apagada elèctrica Redacció
-
-
Entreteniment Mar Pujol: «No hi ha gaires veus que surtin de l'àmbit rural, em sento orgullosa d'aquesta artesania» Guillem Maneja Juvanteny
-
-
Economia «Volem viure»: els sindicats incrementen la pressió en l'1-M de la reducció de la jornada Redacció
Publicat el 14 de setembre de 2012 a les 07:02
Et pot interessar
-
Economia Plena ocupació del turisme rural al Collsacabra durant la Setmana Santa
-
Economia Empresaris d'Osona es reuneixen amb el president de la Cambra de Comerç
-
Economia El Mercat del Ram reuneix les entitats agràries: «És una oportunitat per treballar juntes pel bé del sector»
-
Economia El CEDO i Translog signen un conveni per impulsar el sector del transport i la logística a Osona