L’Associació Sant Tomàs ha constituït juntament amb la Fundació Viver de Bell-lloc l'empresa Ecogrup Ecològica, SL a fi i efecte de donar sortida comercial a la producció agrícola generada als horts de Sant Tomàs a Osona i als del Viver de Bell-lloc, al Vallès Oriental. Amb aquest projecte és voluntat dels socis fundadors promoure directament o indirectament la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o risc d'exclusió social a través de la recuperació de l’agricultura tradicional.
Ecogrup Ecològica treballarà sota la marca comercial “la Tavella” i, tal i com porta realitzant fins a la data, la seva activitat se centrarà en la comercialització on-line de fruita i verdura i altres productes ecològics a través del format cistella. El lliurament de les comandes es fa mitjançant una xarxa de més de 200 punts de recollida que donen cobertura a gairebé tot Catalunya i a domicilis a la comarca del Barcelonès.
Per tal de presentar la iniciativa al públic en general, aquest divendres 26 d’octubre, a les 20:30 h, en el restaurant El Morter de Manlleu, s’organitza un sopar que, sota el nom “Sopa Sa!”, presentarà una oferta gastronòmica basada en els productes dels horts de Sant Tomàs i els horts de Viver de Bell-lloc, acompanyada d’altres productes ecològics i de l’economia social com carn, vi, bolets, làctics i cerveses.
Abans de començar el sopar es durà a terme una breu presentació de la iniciativa a càrrec del director general de l’Associació Sant Tomàs, Ricard Aceves; el director de l’àrea empresarial i de qualitat, Ricard Gorgals; i el responsable del projecte de la Tavella, Jordi Llauradó.
Per reservar: 938514191 / elmorter@elmorter.cat.
---------------
MENÚ DEL SOPAR
Xarrup de crema de carbassa
Xarrup de brou verd de col
Amanida tèbia amb textures
Coca d’escalivada amb salsa romesco
Albergínies farcides de verduretes, arròs i samfaina
Bunyols de verdures
***
Fricandó de vedella de “Pirinat” amb xiïtake
***
Borratxet amb crema cremada i salsa toffee
***
Pa, aigua, vi “dardell” , Cervesa del Montseny “Ecolupulus”, cafè i moniatos amb mel per a la sobretaula
L'Associació Sant Tomàs crea una empresa per vendre els productes dels seus horts
La presentació es farà aquest divendres al restaurant El Morter de Manlleu, on s’oferirà un menú gastronòmic.
ARA A PORTADA
Publicat el 25 d’octubre de 2012 a les 17:43
Et pot interessar
-
Societat Paisatges de postal: l'estiu arrenca calorós a Osona i el Lluçanès
-
Societat Núria Simon és la nova presidenta de Pimec Comerç Catalunya Central
-
Societat Una sortida cada 20 minuts: la línia de bus que uneix Vic, Manlleu i Torelló guanya 15 expedicions diàries
-
Societat La NASA concedeix una menció a una foto d'Emili Vilamala del meandre de Sant Pere de Casserres
-
Societat Una explotació de Viladrau ensenya tècniques per millorar la gestió de ramats a les noves generacions
-
Societat Advocats d'Osona adverteixen el MNAC i Cultura que presentaran una querella si tornen els murals de Sixena