L’Associació Sant Tomàs ha constituït juntament amb la Fundació Viver de Bell-lloc l'empresa Ecogrup Ecològica, SL a fi i efecte de donar sortida comercial a la producció agrícola generada als horts de Sant Tomàs a Osona i als del Viver de Bell-lloc, al Vallès Oriental. Amb aquest projecte és voluntat dels socis fundadors promoure directament o indirectament la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o risc d'exclusió social a través de la recuperació de l’agricultura tradicional.
Ecogrup Ecològica treballarà sota la marca comercial “la Tavella” i, tal i com porta realitzant fins a la data, la seva activitat se centrarà en la comercialització on-line de fruita i verdura i altres productes ecològics a través del format cistella. El lliurament de les comandes es fa mitjançant una xarxa de més de 200 punts de recollida que donen cobertura a gairebé tot Catalunya i a domicilis a la comarca del Barcelonès.
Per tal de presentar la iniciativa al públic en general, aquest divendres 26 d’octubre, a les 20:30 h, en el restaurant El Morter de Manlleu, s’organitza un sopar que, sota el nom “Sopa Sa!”, presentarà una oferta gastronòmica basada en els productes dels horts de Sant Tomàs i els horts de Viver de Bell-lloc, acompanyada d’altres productes ecològics i de l’economia social com carn, vi, bolets, làctics i cerveses.
Abans de començar el sopar es durà a terme una breu presentació de la iniciativa a càrrec del director general de l’Associació Sant Tomàs, Ricard Aceves; el director de l’àrea empresarial i de qualitat, Ricard Gorgals; i el responsable del projecte de la Tavella, Jordi Llauradó.
Per reservar: 938514191 / elmorter@elmorter.cat.
---------------
MENÚ DEL SOPAR
Xarrup de crema de carbassa
Xarrup de brou verd de col
Amanida tèbia amb textures
Coca d’escalivada amb salsa romesco
Albergínies farcides de verduretes, arròs i samfaina
Bunyols de verdures
***
Fricandó de vedella de “Pirinat” amb xiïtake
***
Borratxet amb crema cremada i salsa toffee
***
Pa, aigua, vi “dardell” , Cervesa del Montseny “Ecolupulus”, cafè i moniatos amb mel per a la sobretaula
L'Associació Sant Tomàs crea una empresa per vendre els productes dels seus horts
La presentació es farà aquest divendres al restaurant El Morter de Manlleu, on s’oferirà un menú gastronòmic.
ARA A PORTADA
-
El GDT reivindica la crisi de la pesta porcina com «una oportunitat» per «transformar el model» Irene Giménez Vinyet
-
El Govern avala l'ERTO que afecta 450 treballadors del Grup Jorge a Osona pel brot de pesta porcina Redacció
-
«Macrocultiu» o diversificació: la pesta porcina accelera el debat sobre el model econòmic a Osona Irene Giménez Vinyet
-
La CUP aposta per la diversificació del model productiu per posar fre al «monocultiu de porcs i turistes» Irene Giménez Vinyet
-
Publicat el 25 d’octubre de 2012 a les 17:43
Et pot interessar
-
Societat
Vic celebra el Nadal amb un centenar de propostes repartides per tots els barris de la ciutat
-
Societat
Maria Nicolau posa en el punt de mira el menjar de l'Hospital de Vic: «Em va impactar»
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 12, 13 i 14 de desembre
-
Societat
Osona abordarà la problemàtica del sensellarisme de forma coordinada
-
Societat
Detinguts a Gurb després de ser enxampats amb una moto robada al maleter
-
Societat
Osona i el Lluçanès es bolquen amb «La Marató» 2025: totes les activitats
