Roda de Ter treu a licitació la gestió de l'espai de la Guingueta de la Blava

La proposta es pot presentar fins al 23 de juny

La Guingueta de la blava Roda de Ter
La Guingueta de la blava Roda de Ter | Aj. de Roda de Ter
Osona.com
16 de juny del 2020
L'Ajuntament de Roda de Ter ha fet públic a principis d'aquest juny el plec de clàusules relatives a la licitació, adjudicació i formalització del contracte que regirà la contractació de la concessió d'explotació com a bar restaurant de l'espai de la Guingueta de la Blava durant el període del 10 de juliol de 2020 al 27 de setembre de 2020, ambdós inclosos. Es pot presentar la proposta fins al 23 de juny a les 14.30h.

Tal com explica l'Ajuntament, l'activitat de bar s'exerceix pròpiament i únicament a l'edifici de la Guingueta i oferirà servei de begudes que poden anar acompanyades de tapes que no requereixin cap manipulació o cocció prèvia a ser consumides a la zona de taules de l'espai. L'activitat de restaurant s'ha de portar a terme mitjançant la instal·lació d'un màxim de dos vehicles tipus Food Truck amb àpats consistents bàsicament en dinars i sopars per ser consumits també a la zona de taules.

També està permès la realització d'espectacles públics i activitats recreatives amb caràcter extraordinari durant els dies de Festa Major i vigílies de festius. L'adjudicació d'aquesta concessió queda condicionada a l'obtenció de l'autorització de l'Agència Catalana de l'Aigua per a la realització d'activitat en zona de domini públic i policia. 
 

Consulta més informació

Arxivat a