Vic engega un programa d'ajuts per a famílies amb infants i adolescents

El consistori hi destinarà una partida de 400.000 euros amb l'objectiu de finançar part de les despeses escolars i d'activitats de lleure

Anna Rufí, cap de Departament Benestar i Família, i Núria Homs regidora de Benestar i Família de l'Ajuntament de Vic.
Anna Rufí, cap de Departament Benestar i Família, i Núria Homs regidora de Benestar i Família de l'Ajuntament de Vic. | Aj. Vic
Redacció
25 de març del 2023
L'Ajuntament de Vic ha impulsat una nova línia d'ajuts adreçats a famílies amb infants i adolescents de 3 a 17 anys amb el propòsit de finançar part de les despeses escolars i d'activitats de lleure. El consistori hi invertirà un paquet de 400.000 euros i cada família podrà optar a un ajut màxim de 250 euros per fill o filla.

La regidora de Benestar i Família Núria Homs remarca que el consistori fa "una aposta important en beques que les famílies han d'utilitzar com a suport" i afegeix que amb el nou programa d'ajuts es fa un pas endavant en la corresponsabilitat, la inclusió i la igualtat d'oportunitats entre les famílies de la ciutat.

El període de sol·licituds compren des del 22 de març al 14 d'abril. Al maig l'ens notificarà a les famílies l'import que se'ls concedeix, i al juny aquestes rebran l'ingrés al compte bancari. Fins al 30 d'octubre les famílies tindran temps per notificar a l'ajuntament les despeses realitzades per acreditar que l'ajut s'ha destinat dins les línies que estableix el programa.

Des de l'Ajuntament de Vic s'oferiran diverses sessions informatives per facilitar la tramitació de les sol·licituds. A més, també s'habilitarà el Servei de Suport Digital de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Biblioteca Pilarin Bayés, suport telefònic i de l'assistent digital del Servei del Departament de Benestar i Família.
Arxivat a