Autor/a
Paula Carreras

Paula Carreras

Col·laboradora de Nació

Soc periodista i comunicadora cultural, interessada en l'art, la llengua, el feminisme i la cultura pop. Com a periodista, he treballat en mitjans com Catalunya Ràdio, RAC1, el 33 o 8tv. He impulsat, juntament amb la Clàudia Rius, la Rita Roig i l'Ofèlia Carbonell, el podcast Gent de Merda, a Radio Primavera Sound. També col·laboro a Nació, així com altres mitjans com Núvol, RAC1 i Catalunya Ràdio. També he moderat debats, presentat actes i participat en col·loquis.

18/09/2023

Vint caixes de cartró

«Després de set anys vivint al pis on he passat nits tan bones que no he volgut dormir i nits tan dolentes que no he pogut dormir, m’ha tocat tornar a fer front a una mudança»

09/09/2023

Fora els cafès d'ocupació

«De barri és baixar dilluns a esmorzar i que a la taula del costat hi hagi aquell senyor de les ulleres blaves comentant amb el Pep, el cambrer més culer, la jornada de Lliga del cap de setmana»

06/08/2023

Les coses que no m'han recomanat

«Ens fem un fart de viatjar tots sempre als mateixos llocs. Ens guiem del que veiem a les xarxes d'aquells que fan bones fotos i no tenen cap mania a l'hora de compartir les seves vacances»

29/07/2023

No tinc cap samarreta rosa

«Amb 'Barbie' és el primer cop que en una sala de cinema experimento el que sol ser característic de les arts en viu: sentir que allò que passa davant teu és una experiència col·lectiva»

19/07/2023

Nacho Martín Blanco, un polític mai descansa

«No sé si ell o algú de l’equip de comunicació ha volgut que tornem a tenir clar que els membres del partit són liberals, que no descansen mai d’estar connectats amb la política, fins i tot quan consumeixen entreteniment»

13/07/2023

Aina Vidal, sàtira i vinyetes vintage

«Una cosa que sorprèn és que ha estat la primera candidata a apostar pel cinema d’animació i per les novel·les gràfiques, dues disciplines que sovint s’han de reivindicar com a propostes per adults»

11/07/2023

Albert Botran, prescriptor sincer

«Les respostes que ha donat el candidat de la CUP em ressonen tan sinceres que me’l fan veure com un ciutadà més que no pas com un polític»

08/07/2023

La determinació cultural de Gabriel Rufián

«Hi ha una cosa que em fa respectar totes les tries culturals que ha fet el líder d'ERC i és que les ha escollit amb determinació, de totes en fa una aposta segura i això diu molt»

01/07/2023

L’atzar d’una illa deserta

«Qui més qui menys, en algun moment s’ha imaginat la seva vida si hagués pres una decisió diferent en un moment concret o si aquell reguitzell de casualitats no s’haguessin donat una rere l’altra»

25/06/2023

Lluir les millors gales

«És divertit mirar al voltant i veure com va vestida la gent, però també està bé anar a festivals a gaudir de la programació. La roba pot ser un gran espectacle, però sense desmerèixer la música»

11/06/2023

Els ídols i les amigues

«Segurament no cal treballar fins que les persones que admires siguin les teves rivals, però el que sí que val la pena és adonar-te que adores aquells qui estimes»

El més llegit