Mainat es fa militant d'ERC empès per «l'indignant tractament que ha rebut el partit»

El reconegut productor televisiu es mostra esperançat a poder aportar el seu granet de sorra a assolir una formació que visualitza "fresca i nova, lliure de llasts, i amb la independència com a únic objectiu"

Josep Maria Mainat, en imatge d'arxiu
Josep Maria Mainat, en imatge d'arxiu | ACN
Redacció
05 de juny del 2024
Actualitzat a les 22:09h

El famós productor de televisió de Canet de Mar, Josep Maria Mainat ha anunciat que s'ha fet militant d'ERC a través del seu perfil a la xarxa social X. "Avui he pres una decisió que fa temps que volia prendre", ha començat a argumentar el seu pas endavant aquesta mateixa tarda.

Per a Mainat el que ha estat decisiu és "l'indignant tractament" que, a parer seu, ha rebut últimament el partit, així com "el seu absurd i suposat enterrament, que celebren amb gran alegria des de trinxeres molt variades". A més a més, el productor televisiu del Maresme ha recalcat que la formació republicana és "la que té més història al darrere a Catalunya". 

Finalment, s'ha mostrat esperançat a poder aportar el seu granet de sorra a assolir una ERC que visualitza "fresca i nova, lliure de llasts, i amb la independència com a únic objectiu". En cas d'aconseguir-ho, ha dit, se sentirà "feliç i útil". Mainat -molt popular els últims anys a la premsa per l'intent d'assassinat de la seva dona, Angela Dobrowolski- ha clos el seu anunci amb les següents paraules: "Visca la República Catalana!".