'El millor cuiner del món' s'interessa pels productes agroalimentaris del Ripollès

Publicat el 24 de febrer de 2009 a les 17:32
Ferran Adrià a l'estand de Ripollès Desenvolupament. Foto: CRD
A l'estand del Consorci Ripollès Desenvolupament hi ha una exposició dels principals productes agroalimentaris de qualitat de la comarca: els embotits, la coca del Ripollès, productes làctics, les trumfes de la Vall de Camprodon, i carns de qualitat com la vedella de ramaders i la vedella blanca de muntanya així com el poltre de muntanya. Precisament el passat diumenge 22 de febrer, es va oferir un tastet de vedella a l'estand del PRODECA.

Aquest dimarts també hi haurà un tastet a càrrec de l'Aula d'Hostaleria i el dimecres 25 tant els Fogons de la Vall de Ribes com les Cuines de la Vall de Camprodon participaran al II Congrés de Col·lectius de Cuina. També participen al Fòrum, amb estand propi, la distribuïdora de productes alimentaris italians CBG de Ripoll. CBG ha ofert tastets de pasta i vi entre altres activitats.