Aquest dimarts, 16 de maig, l'Aula d'Hostaleria del Ripollès del Consorci Ripollès Desenvolupament va ser l'encarregada d'elaborar i servir un càtering de la conferència per a joves emprenedors al teatre Cirvianum de Torelló. Aquesta conferència va comptar amb diferents ponents on destacava el famós cuiner televisiu Isma Prados. Concretament es va demanar a l'Aula d'Hostaleria del Ripollès, a la que van conèixer a través de la Mostra Gastronòmica de vic a la que hi va estar present, d'elaborar i servir el càtering per aquesta ocasió especial. Els alumnes del Programa de Garantia Social, amb ajuda dels de Cicle Formatiu, van ser els encarregats de preparar tot l'àpat. Tots els assistents a la conferència van poder tastar delícies com aquestes:
Lioneses amb brandada de bacallà
Coca de recapte amb escalivada
Pastís de poma
Petits fours de xocolata blanca amb nous de macadàmia, d'altres amb trufes, etc.
Llengües amb xocolata i pastanaga caramellitzada
D'aquesta manera, poc a poc, l'Aula d'Hostaleria del Ripollès es va donant a conèixer a l'exterior.
Precisament, ahir dimecres, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina van participar en un concurs per a joves cuiners a l'Escola d'Hostaleria de Lleida.
L'Aula d'Hostaleria del Ripollès serveix un càtering a Torelló
Ara a portada
Publicat el 18 de maig de 2006 a les 17:02
Et pot interessar
-
Societat Sant Joan de les Abadesses denuncia «deficiències greus» de cobertura mòbil
-
Societat Inauguren un nou camí entre Sant Joan de les Abadesses i la Vall de Bianya
-
Societat Ripoll multa tres manifestants per una protesta contra la prohibició del cartell de festa major
-
Societat Retorna la Fira de les 40 hores de Ripoll