Inicialment, s'havia pensat en dissenyar un pa per celebrar els 60 anys amb un estil més rústic, com l'Aldeà, però al final es va arribar a la conclusió que si es volia fer un pa s'havia d'apostar per un de consum diari, i el que més es consumeix són les barres. Així van optar per una baguet amb un toc diferent, sense canviar el procés d'elaboració d'una barra tradicional.
El producte, però, està feta amb massa mare de sègol, amb un to més àcid, i amb semolina per sobre que fa que sigui més cruixent, amb un sabor que s'apropa a la barra rústica. A més, per identificar-lo s'hi ha imprès un tall amb forma de "V" de Valero.

El pa es podrà comprar a partir de dilluns. Foto: Juanma Peláez
La presentació en societat, dissabte
La Valette no es començarà a vendre fins dilluns, però dissabte ja es podrà tastar. Serà a la festa dels 60 anys que la firma farà al Passeig de la Plaça Major, on es podrà fer un tast d'un tros del pa, un tall de pernil i un refresc pel preu de 2 euros, que aniran destinats a l'entitat solidària Báilale a la Vida.
A més, s'hi faran activitats gratuïtes per a la canalla, entre elles un conta contes, tallers de pintura facial i un taller de pa, on els més menuts podran fer el seu propi panet..

Una dependenta de Valero. Foto: Juanma Peláez