Els Geganters 2023: balanç, renovació de junta i nous objectius

La setmana passada, l'entitat santcugatenca va celebrar una assemblea ordinària per aprovar el pressupost del 2023

L'encesa de la Flama del Canigó 2022
L'encesa de la Flama del Canigó 2022 | Sergi Baixas
Redacció
30 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:58h

Després d'un any d'èxits malgrat continuar encotillats per la pandèmia, els Geganters de Sant Cugat escalfen motors per tornar a viure una temporada inoblidable. Emmarcats en la celebració del 35è aniversari del Joan i la Marieta, l'entitat va participar el curs passat en més d'un centenar d'activitats arreu del país i fora de fronteres -com la visita a la ciutat agermanada italiana d'Alba-.

De cara l'any vinent, fa dues setmanes, l'entitat va celebrar una assemblea ordinària on van aprovar el tancament comptable de l'any passat i van donar llum verda al pressupost del 2023

A més, durant la cita, també es va definir el calendari i els nous objectius d'enguany amb la mirada posada a organitzar una "bona trobada gegantera" per la Festa Major. Pel que fa als projectes enfocats a l'horitzó, destaquen: la fabricació del gegant Joan de goma; donar continuïtat a la campanya «Amics del Joan i la Marieta»; la redacció del protocol d’ús i manteniment dels gegants; la convidada d’un gegant inclusiu per Festa Major; la proposta de trobada gegantera per Festa de Tardor; i la incorporació d’espardenyes de set vetes en la vestimenta dels gegants.
 

Calendari d'activitats dels Geganters de Sant Cugat per al 2023


Finalment, també cal apuntar a la renovació de la junta que comptarà amb Marc Gómez com a cap de colla; Ferran Ballester com a president; Anna Fabre com a secretària; Cristina Sedeño com a tresorera; i Ramon Brugera com a vicepresident.