La CUP exigeix un posicionament ferm del govern per La Mirada

Els anticapitalistes denuncien que l'executiu no els està actualitzant respecte a les darreres novetats judicials

Els regidors Sierra i Simarro, en una roda de premsa
Els regidors Sierra i Simarro, en una roda de premsa | Sergi Baixas
Nació
27 de novembre del 2023
Actualitzat el 19 de desembre a la 13:16h
La CUP exigeix al govern que prengui un "posicionament clar i ferm" sobre quina serà la seva línia d'actuació respecte a la construcció del futur edifici de l'escola de La Mirada. Una demanda que arriba una setmana després de les darreres novetats judicials i el presumpte aixecament de les mesures cautelars que estan aturant l'inici de les obres al bosc de Volpelleres.

Així doncs, els anticapitalistes demanen que l'executiu "abandoni l'ambigüitat" davant d'una situació que manté les famílies "al límit" i al barri "molt polaritzat". En aquesta línia, consideren que les últimes notícies requereixen d'una línia d'actuació "clara i definida que no generi falses esperances parlant d'ubicacions alternatives o de terminis que després no són reals". 

A banda, els cupaires també han criticat una falta de transparència del govern que, asseguren, "no dona a l'oposició el tracte que li pertocaria". En aquesta línia, denuncien que no els estan compartint informació ni de com evoluciona el cas amb regularitat; afirmant que fa una setmana que van demanar al govern una reunió sobre el tema i que, de moment, no han rebut cap resposta.

Finalment, els regidors de la CUP han insistit en la "urgència" de construir la futura escola al més aviat possible i que, durant el mentrestant, s'atenguin les necessitats de la comunitat educativa. Així, han denunciat laproposta "desafortunada i impròpia" del govern municipal de remetre a les famílies el cost de 80.000 euros per costejar un local que habiliti un servei de cuina en condicions per a l'alumnat.