Sense aigua calenta ni calefacció durant l'onada de fred

Una vuitantena de veïns del carrer Josep Irla de Sant Cugat exigeixen solucions urgents després de cinc dies sense subministrament

Redacció
27 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:35h
Fa dies que una vuitantena de veïns de dos blocs de pisos del carrer Josep Irla de Sant Cugat estan sense aigua calenta ni calefacció. Tal com ha avançat el TOT, la caldera comunitària es va espatllar el passat 22 de gener, a l'inici de l'onada de fred, i a hores d'ara encara no han recuperat el subministrament. 

En concret, la incidència afecta els residents d'uns habitatges de protecció oficial privats, gestionats per la companyia Testa Residencial. Els veïns lamenten "deixadesa, negligència i estafa" pel que fa al manteniment de l'immoble que ha acabat rebentant davant d'una situació de temperatures extremes amb números sota zero. Davant l'afectació, exigeixen una resposta ràpida mentre carreguen contra la "inoperància" de l'Ajuntament. 

Ara, la denúncia ha arribat a orelles de l'alcaldessa Mireia Ingla que ha acabat responent a través de les xarxes socials "No és una situació acceptable", ha reconegut la batllessa. Tot i això, afirma que l'empresa ha confirmat al consistori que aquesta mateixa setmana es procedirà al canvi de caldera. Tanmateix, ha afegit que restaran pendents de les converses entre la comunitat i l'empresa propietària.