@fanscrispedrocheydabiz @Dabiz Muñoz @Cristipedroche #mejorchefdelmundo #lookpedroche #pedroche #dabizmuñoz #recetas #recetahamburguesas #carne #huevosfritos #huevos #buenamateriaprima #especiasycondimentos #aroma #queso #pedroximenez ♬ sonido original - ð‘·ð’†ð’…ð’“ð’ð’„ð’‰ð’†ð’šð‘´ð’‚ð’“ð’Šð’…ð’
Si bé ell és el millor xef del món, aquesta hamburguesa és la "millor del món" també. I així ho mostra al vídeo que ha publicat a les xarxes socials. Acompanyada d'ous ferrats melosos i d'una salsa rosa casolana ideada per ell, es necessita una bona estona per preparar-la, però el resultat és brutal.
"Vaig a fer la millor hamburguesa del fucking món", anunciava a les seves xarxes socials, alhora que comentava quins ingredients hi posaria per preparar-la. Tot i que és complicat copiar un dels plats que prepara als seus restaurants amb estrelles Michelin, aquesta recepta és fàcil de fer a casa.
Primer, la llista d'ingredients: 5 ous, vi Pedro Ximénez, salsa de soja, pebre, carn picada de vedella, pasta chipotle, taronja, llima, sal, quètxup fumat, cogombret, cibulet, formatge cheddar, formatge blanc i pa d'hamburguesa. I ara, els passos a seguir:
- Separar els rovells de les clares de quatre ous. Cobrir els rovells amb la salsa de soja i una mica de vi Pedro Ximénez. Deixar-ho reposar durant dues hores.
- Salpebrar la carn i donar-li la forma d'hamburguesa.
- Fer maionesa casolana amb l'ou sencer i oli d'oliva. A poc a poc, afegir-hi el suc de mitja taronja, una mica de suc de llimona i la pasta chipotle. Finalment, el quètxup fumat. També se li ha d'afegir el cogombret tallat a rodonetes i el cibulet picat. I guardar-la a la nevera.
- Treure els rovells d'ou de la soja i emulsionar-los batent-ho bé. Les clares que havíem reservat s'han de batre amb la mà, amb una micona d'aigua.
- Escalfar una paella amb oli d'oliva i tirar-hi a poc a poc les clares amb els dits, per crear fils prims. Quan està daurat, treure-ho i salar-ho.
- En una altra paella prèviament escalfada, coure les hamburgueses 45 segons per cada costat. Després, posar el cheddar a sobre d'una i el formatge blanc sobre l'altra i posar-les al forn fins que els formatges es fonguin.
- Daurar el pa d'hamburguesa per la part interna a la paella on hem fet les hamburgueses.
- Un cop al plat, posar salsa rosa sobre el pa i immediatament a sobre l'hamburguesa amb cheddar. Més salsa, part de les clares d'ou ferrat, la segona hamburguesa, més clara d'ou ferrat i, finalment, la salsa preparada amb els rovells d'ou abans de col·locar la part superior del panet d'hamburguesa.
[plantillavirals]